reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

JASMINA-Ja tez sie dolaczam do urodzinowych zyczen:-)Niech rosnie Jasminka zdrowa i szczesliwa:-)Zaspiewaj Jej HAPPY BIRTHDAY:tak::-):-)KAMA-a ta krawcowa to jaks twoja znajoma,czy jest jakis zaklad krawiecki polski w leeds?No i gratulacje dla Maksika:-)Dawid wazy 9700,wiec miedzy nimi jest tylko 1 kg roznicy:-D:-D

reklama
Doris to jest mama takiej fryzjerki z Leeds,i na leeds market jest taka rosjanka ktora zajmuje sie przerobkami. Jaki 1 kg,prawie dwa,:-D maly wazy 8080:-)

kama-ups...sorki przeczytalam ze 8800,pomylilo mi sie:baffled::baffled::baffled:A ta krawcowa przerabia np jeansy??chodzi mi o to zeby po skruceniu wygladaly jak orginalnie:tak:bo ja mam straszny problem z kupnem tutaj jeansow:wściekła/y::wściekła/y:wszystkie sa za dlugie, a nie lubie jak mi sie ciagna po ziemi:no:

No hej dziewczynki...
Brydka , dzięki za przechowanie. Mam nadzieje,że nie zanudziłam cię za bardzo..
Moniko super było cie poznać...
Marysia dostała jakiegoś napadu i za żadne skarby świata nie chciała usnąć-rączki, nóżki , noszenie ,śpiewania itp. przyniosły skutek po 2 godzinach...:szok:No ale teraz moje dziecko śpi jak zabite.
Kasiu możesz tej pani podac mój numer, nie ma sprawy.Tylko ja za chwilę wyjeżdżam i może w związku z tym któras z dziewczyn, która zostaje podjęłaby się monitorowania sprawy??
Życzę wam stosunkowo udanych nocy;-)

reklama
Ja już z poranną kawą zasiadam. No nie mogę, w nocy tak mi ciężko było spać, jak nie wiem, Olek nam się popłakał, bo coś mu się śniło chyba, ale w końcu padł przy mnie. Kosmos. :-( Kama zaraz ci wyślę namiary na prv.
A co do wagi, kochana, mój 1 kwietnia skończył dwa lata i ma 19, 300

Do góry