reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Czesc Dziewczynki!!!!:-)
Dawno mnie nie bylo,ale troche spraw mialam do zalatwienia,tesciu przylecial wiec tez troche czasu z nim spedzilam:tak:
Brydka ale masz fajnie z tym domkiem,tak szybko! Tu w Leeds chyba niema takich firm,tylko Leeds City Council,a tam to nawet latami sie czeka:szok: Chyba ze ktoras ma moze namiary na taka firme w Leeds.
Doris Maksik ma wciaz tylko dwa zeby,ale cos zaczyna swirowac i cos czuje ze ida nastepne:-). Dzis bylismy u HV wazy juz 8080:szok:
Aha i przyszla moja sukienka,jest naprawde ladna ,ale dekold nie lezy tak jak powinien i w poniedzialek ide do polskiej krawcowej zeby mi ja poprawila:-p

Haj Kamuś. No mam namiary, w piątek z wieczora zgadam się z Roksaną moja i Ci podam, bo wiem, że ona mnie odsyłała do takich firm, to Ci podam, jak najbardziej.
Męż mi poszedł do sklepa , więc se weszłam, a co troszkę wsi narobię nie :-D:-D:-D
Jesssu nie wiem, jak Ja dziś prześpię tę noc, leje, a Ja się cała trzęsę, przed jutrem :-D:-D:-D Idę zaraz : " Króla szkocji " kończyć, z moim Forestem Whitakerem - kocham gościa :-)

Ja sie dzis troche wypieknilam na piatkowy przyjazd meza. Zrobilam sobie manicure i pedicure. Prawie 5 tygodni rozlaki to wyglodzony jest. Dopiero beda odchodzic akcje ;-);-);-)

kama - niezly klopsik sie z maksika robi

jasmina - nie odzywasz sie nic ostatnio, a dzis chyba urodziny Twojej coreczki?
Wszystkiego najlepszego!!!! W dalszym ciagu podoba sie jej w szkole?

Milego wieczoru dziewczunki. Ja zmykam juz do lozeczka.

reklama
Kurczę Kama pózniej po szukam jakiś namiarów na Accent bo teraz szykuje się na akcje;-):tak:.Dziewczyny dzwoniłam do tej babki i chciałam podac jej listę,ale ona powiedziała że jutro podjedzie i ją wezmie.To szybko ją wydrukowałam żeby dobrze to wyglądało bo moje pismo nie jest zbyt piękne,ale się poświęciłam co?A mąż stwierdził że jak kobiecina ją zobaczy to już nigdy się nie odezwie:-D.

Do góry