reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Szkoda że też nie zostałam dłużej to bym się wygadała a tak siedzę w domu i nuda bo mojemu nie chcę się gadac po pracy tylko mi o akcji przypomina:-D.Chyba mnie dzisiaj nie ominie.

reklama
A Ja Ci powiem, że Magda właśnie z Michałem pojechała, mój Olek chce " Plusać " więc popluska się zaraz :-) a Matka, że tak powiem wymęczona, a Tudorowa zostawiła sweterek z kocich jąderek :-D:-D:-D

Marta, a jeśli ja teraz chcę się polansować w tym twoim kawałku swetra po moim nowym mieście, to nawet wiedzieć nie będziesz :-D:-D:-D Żartuję, w piatek wstępnie spotkanie, więc zaniosę ci pod próg - wózka oczywiście :-D

Oj ja tez nie nanagadana jestem:-DNo ale wy dziewczyny chyba sie nagadalyscie,co BRYDKA I MAGDA:tak::tak:tyle godzin:-D:-D
Ja tez zaraz ide chlopakow kapac:-)a potem niech juz ida spac:-DMi tez bylo milo.
monika-milo bylo Cie poznac:-):-)No i twoj Kubus bardzo grzeczny:-)

A zdjęcia z rana zrzucę, bo ... No nie, mnie się akcja nie szykuje bo mam tam coś, ale " akcyjnie " się poświęcę by ochrzcić mieszkanie, jak łykniem, na głej podłodze nie :-D:-D:-D:-D

reklama
No Michał 10 min temu ją zabrał ?! Jakoś tak, no nagadałyśmy się a ile newsów się dowiedziałam :-D:-D:-D
Też idę Olka kąpać, bo mnie się tarza, a chłopaki ogólnie powiem wam dziś jakoś tak fajnie się sobą zajmowali, a zabawa w bicie się balonami, rewelka :-D:-D:-D
To se idęnie :-)

Do góry