reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Ja Wam powiem tak, Ja jestem nie ruchliwa, bo mam mega bolący łokres. Jestem na miejscu i zapraszam, więc jeśli któraś ma ochotę na spotkanie z " Nudziarą " heheheh, to walta. Kaśka, Monika, to ruszać dupy i Alleluja i do przodu :-D

brydka-ja wlasnie nie wiedzialam jakie zdjecia Ci wyslac:no:nie wiedzialam czy takie z bliska czy z daleka:no:i kiedy Ty masz na to czas ??ja sie caly czas zastanawiam

Ostatnia edycja:
Dorcia, Ja i tak sobie je przerabiam, ale grunt by widać było najbardziej buzie i jak najmniej tła, jak meble, itd... Bo trzeba strasznie się męczyć z obróbką :-D N łatwiznę idę :-D

Jakieś takie ciche jesteście dziś :-) Ja już odkurzyłam i myślę co na obiad dziś, ale chyba upiekę piersi w rękawie, a może macie pomysł na ?! Monika, Doris, Kaśka, oklapłyście ?!:tak:

Oj Brydka ,zrobiłam w międzyczasie śniadanko i obiad i pogadałam z mamą przez skypa i z us w Polsce :-):-Di już jestem :-D:-D:-D

no tak nie do końca bo my mogłybyśmy baardzo długo :-)gadać ale mati do pracy ucieka więc siła wyższa:-D:-D
chyba bedę zmuszona sama gdzieś wybyć Kasia się nie odezwała gdzie idzie ,reszta milczy a moje dziecię na dzwięk :spacer " dostaje strasznego po części wymuszonego kaszlu:no:,no chyba że bym mu powiedziała ze idziemy do sklepu z gierkami.......:-D:-Dpierwszy by stał przy drzwiach

reklama
Do góry