reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Jeśli chodzi o mnie to dziś odpadam, jak się przejdę to po miasteczku, zbyt boli mnie brzuch by dziś się szlajać, nie wyrobię, a zmieniam się co 20 min ( nadrobić zaległości muszę ) i szaleju dostaje, bo tak mnie boli. Łykłam se procha, ale mało pomaga, więc pogoda Boska, ale dziś jakoś dom.... :-(
Dzień dobry wszystkim

reklama
Cześć dziewczyna
ja jestem jak najbardziej za ,spacerkiem oczywiście .Tylko poprosze o miejsce i czas ,Lister Park super :-):-)

Kasia, mieszkam w samym Centrum, więc jasne :-)
My mamy na górze taki fajny park, North Cliffie i tam nikogo nigdy nie ma, są zabawki duże dla dzieci, może nie LISTER, ale pusto i spokojnie, no jak wolicie lasencje. Ja jestem na miejscu, więc to już od Was kobity zależy :-):tak::-)

Ja dzisiaj nie moge:no:Bo jade po mieso do yorkshire meat a potem do mamuski mojej:-):-)Ale jutro moge :-)i nawet pasuje mi Shipley,jak bedzie padac,ale jak by bylo ladnie to chyba Lister Park,nie??

reklama
Do góry