reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

my w takim razie idziemy na deptak
jeśli chodzi kostiumy to są w sportowcach i wczoraj w tesco widziałam
Brydka jak jutro będzie ładnie i będziesz się w miarę czuła to ja się piszę na Twój park:-):tak:

reklama
no to superacko wstępnie jesteśmy ustawione;-) ,może jeszcze któraś będzie chętna na ten parczek ,jak coś będę jechała autem więc mogę kogoś zabrać ,a teraz tylko się o pogodę modlić hihihihihh:-D:-D

Kaśka nie narzekaj co :-D Ja wiem jedno, mogę oddać ci kawałek dupy :-D
Chciałabym mieć taka jak Ty figurę, sorry, nie masz na co narzekać, wiesz...
Nie jesteś chudzielcem, ale taka właśnie ładna. Nie lubię chudych nieforemnych :-D
Joke, ale ja wiem co mam na myśli, pokaże wam jutro :-D o co mi chodzi.
To co w końcu dziś robisz lala ?!
Monika, z rana napisze na gg, zawsze jestem niedostępna jak coś - jakoś mi tak pase :-D

znaczy niewidoczna;-),ja też tak często robiłam aż dostałam zrybke od mati :-D:-Dze nigdy nie wie czy jestem
a u nas już kapuśniak za oknem MASAKRA

dziewczyny chetnie bym do was dolaczyla ,a le maly chory no i ta pogoda do dupy:wściekła/y:
Kasiu- a kostiumy sa fajne a Matalanie.
Doris - a ty kiedy lecisz? A Sylwia kiedy wraca?

Czesc dziewczynki

Ja jestem padnieta. Kuba dalej mi goraczkuje. W nocy bylam na pogotowiu, bo nie chcial zazywac juz lekow, bo byly paskudne wiec sie nie dziwie. Dostalam tym razem jakis truskawkowy antybiotyk, jest lepiej z zazywaniem. Teraz goraczki nie ma wiec szaleje, a ja mam ochote spac :-( Jeszcze dzie mamy sie spodziewac takich wysokich temperatur, az sie boje, bo on ma dreszcze wtedy i mi majaczy :-(

A Macius ma 4 zabka :-) Rosna jak grzybki po deszczu.

Niunka - gratulacje dla Szymonka z okazji pierwszych kroczkow. I jak sie zmienil na buziaczku, wloski mu urosly :-)

nefretete - slodka ta Twoja fretka

monika - z tym telewizorkiem fajny pomysl, u nas sie sprawdzil, Kuba nie meczy nas gadaniem podczas jazdy, ja jeszcze mam zawsze worek z niespodziankami, jakies zabawki ktorych dawno nie uzywal lub jakas nowa, kredki lub pisaki i takie rozne drobiazgi

brydka - bylam w tym parku (North Cliffe) dopiero przed wyjazdem, az wstyd sie przyznac, bo w okolicy pomieszkuje juz kilka lat, podobno w poblizu sa jakies fajne ciuchcie dla dzieci, maz ma mi pokazac jak wrocimy

Dziewczyny, do tych co szukaja kostiumow to fajne maja w sklepie z bielizna w Baildon kolo ronda na ulicy Westgate. Troche sa drogie, ale rozne rozmiary. Mnie sie udalo tam kupic bardzo ladny wloski stroj. Ja tez jak Kasia8118 mam problem z gora tyle, ze w druga strone :wściekła/y: Takze jakby byla jakas metoda to chetnie sie z Toba Kasia podziele;-)

reklama
kasia.j strasznie nam przykro że aż tak Ci mały choruje ,wiem jak się człowiek wtedy czuje ,życzymy dużo zdrówka zaraz napewno będzie lepiej :tak:
no i Kuba ciągle pyta kiedy pozna nowego Kubę na wyścigi w parku;-)

Do góry