reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Oj Doris, pamiętasz o mnie :-):tak::-)
Padłam, zmęczona na maksa byłam, włączyłam sobie " Hot Fuzz " ( zaczynam uwielbiać brytyjskiego aktora hahaha, ale Simon Pegg jest kozak ) a potem na dokładkę " Shaun of the death " też z nim i laliśmy z Kamykiem. Olek padł mi o 18.49 i właśnie wstał i już " Mama oko ".
Z tą salą to kozak, taka nasza prywatna by była? Ja jestem za. A co do niej samej, w centrum jest dużo opuszczonych fabryk dookoła sklepów nawet, więc wydaje mi się, że to dobraopcja. i wygodna, bo nawet laski z poza Bradistanu mogłyby spokojnie przyjechać. Na taką pogodę jest to idealna sprawa.
A co do rzeczy to wiadomo, kilka stolików, jakieś tablice do rysowania. Jakiś basen z kulkami i jak mówiła Kasia Oleśka, takie zjeżdżalnie jak w Playach. Ja mam nawet ulotkę gdzie to zamawiać. No i podstawa moje duszki. Materace na podłogi, bo wiadomo, muszą być przy naszych Tarzanach, nie Oleśka :-D
No i co jeszcze, no jakieś plastikowe bujawki, zresztą, wszystko jest w Argosie, te większe do tkich zabaw, jak ona mówi poważnie, to byłaby dla nas kozak sprawa co. Acha, a na koniec. Maszyna do kawy, ale dobrej :-D:-D:-D

Morning. Coffe someone ?

witam

Ja nie moge bylo by super z ta sala,A co do tego co potrzebujemy to Doris chyba napisala najwazniejsze zeczy,moze jeszcze cos gdzie mozna by bylo przewinac maluszki.Imoze jakis Fotelik do karmienia?

Hej to ja ledwo żyje mały obudził się o 3 i robił koncert do 4 nie wiem co mu było:no:.Wstaliśmy po 7 i objedliśmy się naleśników z bitą śmietaną:tak:.Teraz mały ogląda bajki;-).A ja biegam jeszcze w piżamie bo nie wiem czy warto się ubierac bo za oknem deszcz:no:.

U mnie świeci słońce, posprzątałam i dokończyłam co miałam, Doris, na mejlu masz trzy scrapy ;-):-)
Olek też bajkę ogląda, a ja zaraz za odkurzanie się biorę i nie wiem co :-D

hej dziewczynki
Taka sala to super pomysl! jesli chodzi o zabawki to dla dzieci 3-6latek fajne sa puzle.
z samego rana zapowadalo sie ze bedzie piekny dzien, a tu juz chmury naszły ech... a mialam nadzieje ze uda mi sie zrobic wieksze pranie :wściekła/y:
kasia8118 narobilas mi ochote na te nalesniki, ze zaraz ide smzyc :-D

Czesc dziewczyny!!!Mi sie az ta sala nasza -jakis niby-snila w nocy:-D:-D:-D
A u mnie 15 minut temu pdal deszcz a teraz swieci slonce:szok:i pewnie znowu zaraz bedzie padal deszcz:wściekła/y:KASIA81118- aLE sobie pyszne sniadanko strzeliliscie:-)a chcialo Ci sie nalesniki samzyc?z samego ranca:-)bo ja to zawsze lenia mam rano,tak nie lubie sniadan robic:no:

reklama
Doris78 chciało mi się słodkiego a nic nie było w domu bo obiecałam mężowi że już nie kupujemy słodyczy i jedyne słodkie co miałam w domu to cukier i bita śmietana więc się tym po cieszyłam bo to normalnie mój nałóg żeby zjeśc coś słodkiego z rana.

Do góry