reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

KASIA8118-widzialam ta bramke ,ale jej nie kupilismy bo ona wygladala na popsuta nie zamykala sie,facet mowil ze wystarczy mocno do sciany docianac,ale za bardzo mu nie wierzylam,zreszta tam taki drut jeszcze wystawal i bylo troche zardzewiala:-)

reklama
mnie udalo się zobaczyć 7 zdjęć ,super ,a na pogodę chyba nie ma co psioczyć bo się robi naprawdę ładnie :tak::-)

witam
a my dzisiaj wstalysm po 10, mala juz w klatce nie mogla usiedziec i tak rozrabiala ze mnie obudzila. nie mogę nic napisac bo lata mi po klawiaturze za palcami. wpadne jak usnie :-)
doris8 moj ukochany tez jest jak dziecko tylko ze troche wieksze :-) mam naprawde teraz weslo
zrobie pozniej pare fotek i wam wstawie, zebyscie zobaczli tą mała wiercipiętke:-D

Czesc mamusie :-)

Kubus mi sie rozchorowal :-( Mial wieczorem i w nocy goraczke 39,5st. Bylam u lekarza, stwierdzil ze to od gardla, bo migdalki troche powiekszone i zaczerwienione gardlo. Mam nadzieje, ze mu szybko przejdzie.
A dopoludnia wczoraj bylam z nim w kinie na Pandzie. Super bajeczka, mozna sie posmiac. Byl pierwszy raz w kinie, troche przejety, duzo sie przytulal, ale mu sie podobalo i chce teraz isc na Walle'go :-)

W Polsce na poludniu troche burzowo, ale po tych upalach takiego ochlodzenie jest bardzo przyjemne.

A co do kregli to rozrywka dla dzieci w kazdym wieku. My jak chodzimy to dajemy Kubie kule na te stelaze i on je spycha. Na poczatku byl obserwatorem, ale potem zaczal sie domagac gry. Mial moze jakies niecale 2 latka jak zaczal. Ale niestety szybko sie nudzil, a w zasadzie nudzilo go czekanie na swoja kolej ;-)

czesc dziewczyny
U nas ciezko ostatnio , bo Szymek zabkuje, nieprzespane noscki, marudki i czasem dochodzi goraczka.
Budzi sie w nocy , placze sam nie wie czego chce. Bije sie po buzce, szoruje rekami ozeby i takie cuda niewida. Strasznie musza go bolec dziasla.Biedak:-(

Widze ze dzieciaczki nas sie pochorowaly, moze jakis wirus albo co.
Ja wrazie co zaczelam juz podawac wit. C. Mam nadzieje ze go nie chwyci.

Brydka - dzieki za ladne zdjecie:-)
Doris- co do tych bramek to maja nowe za 15f w Asdzie, warto kupic.
Kasiu.8118- szkoda ze nie udalo mi sie poksc z toba na spacerek.
Kasiu,j- A jak krotka ta twoja fryzurka?Wklej fotkie.

No dziewczynki ja już w domku po spacerku i spotkaniu z Niunką:-).Byłam jeszcze w markecie i spotkałam K&F z mężem trochę zamieniliśmy słówko i dalej w drogę.Mały teraz śpi to mam chwilę spokoju.Kurcze dziwna ta pogoda,coś wisi w powietrzu.Doris78 ja w sumie nie wiem jak wyglądała ta bramka bo widziałam ją z daleka bo ktoś właśnie ją oglądał.Może to byłaś ty:-D:-D:-D.

A Ja byłam tylko w WU kasę wysłać i z Olkiem za rękę, juz wózke tylko na dłuższe wycieczki biorę, na te tu niet.
Nie wiem, położe się z nim, bo zmęczonam

reklama
a o to moja mała :-)

Załączniki

• IMG_2302.JPG
    IMG_2302.JPG
    394,3 KB · Wyświetleń: 28
  • IMG_2308.JPG
    IMG_2308.JPG
    491,4 KB · Wyświetleń: 38
  • IMG_2310.JPG
    IMG_2310.JPG