reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
No mam kilka, zaraz wstawię. Wyślij mi jakieś zdjęcia na mejla to Ci zrobię, zaraz Ci na prv wyślę mejla. No problemo. A zdjęcia już wkładam. Wybaczta za jakość, mamie się ręce dygały :-D

Czesc kolezanki
Ja dzis mialam beznadziejna noc Abi chyba wstawala co godzine tak od 3:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:normalnie koszmar az w koncu znudzilo sie nam odprowadzac ja do lozka i od 6 spala z nami:wściekła/y:a ja i tak nie moglam spac bo ona strasznie chrapala bo ma nos zawalony. Chyba jej kupie te krople co sie niemowlakom wpuszcza na rozpuszczenie kataru bo jak dzis bedzie tak samo to ja nie wyrobie:no::no::no:
Ale pogoda co koszmar!Dobrze ze niedziela byla piekna:tak:
Nie wiem czy juz cos ustalilyscie w sprawie spotkania?Tak sie pytam bo ja zawsze wiem ostatnia:-D

Brydka może po południu wyślę Ci zdjęcia bo ciemna jestem w tych sprawach i trochę może czasu mi to zając.No i muszę wybrac te na których wyglądam jak bym szła na party :-D:-D:-D:-D:-D wraz z moim małym ukochanym:-D:-D:-D:-D.

Chyba na razie nic Kasiu nie wiadomo :-D Wystarczy spojrzeć za okno i już wiadomo, jak pięknie ;-) W każdym razie Ja nic nie wiem.
Zdjęcia dodałam mam nadzieję do albumu, reszta się nie nadaje :-( Rozmazane :eek:

Cześć dziewczyny
a u mnie zaczyna się przejaśniać i nawet błękity widać .:-), wczoraj poszłam spać razem z Kubantym tak mi te gościny dały w kość:tak:

Czesc dziewcxzyny:-):-)
K&f-nocka zleciala lepiej niz wczoraj:-)budzil sie troche,bo mu sie zapychal ale zaraz zasypial:-)Ja wlasnie tez w Polsce musze kupic tone soli fizjologicznej do tego inhalatora,bo mi sie skonczyla:wściekła/y:
brydka-ja tez chce takie fajne cudo:-):-):-)plissssssssssssssssss:-):-)sobie wydrukuje i powiesze na scianie:-):-):tak::tak:
KASIA8118-MU NA CARBOOT BYLISMY WLASnie miedzy 9 a 10 wiec sie minelysmy gdzies po drodze:-D:-D:-D

reklama
Do góry