reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
A moj maly lezy w lozeczku i zamiast spac do piszczy i sie cieszy niewiadomo do czego:-D:-D
KASIA8118-No moze to bylam ja:-D:-DAle nie rozumien spotakals sie dzisiaj z Niunka czy nie??Bo inaczej piszecie i juz nie wiem:-D:-D
niunka-Nie wiedzialam ze asdzie sa po tyle:-)nie rzucily mi sie nigdy w oczy tam:no:
KASIA.J-MOj Kuba tez ma plan isc na Panda i Walee,nie wiem czy dobrze napisalam ale jakos tak:-D:-DA co do kregli to u nas tez zawsze jest klotnia,bo sie nie moze doczekac swojej kolejki i sie wpycha zawsze:tak::-D:-D
NEFRETETE-FAjna ale ja bym nie chhciala chyba takiego zwierzatka,balabym sie ze mnie ugryzie:-D

fretki maja to do siebie ze potrafią ugryźć ale to nie boli i można je tego odłuczyc hehe :-D mala jest taka zdolna ze wlazla ojcu dzis na laptopa, pokręciła sie i wyłaczyla :-D:-):-D fretki przesypiaja wiekszosc doby okolo 16-18godzin przez pozostale potrafia nieco napsocic ale sa przeurocze i cholernie towarzyskie:tak: dlatego bardzo mi odpowiada
oki lece na zakupyj

Hej
ja dzisiaj z samego rana wyszlam do miasta. nawet pogoda sie trafila- ze dwa razy bylo mi goraco:-D
Kupilam malemu komplet narzedzi, lopate i grabie, kije golfowe i szlifierke. To wszystko w funciaku. Laczna wartosc 4 funty;-)

Doris78- jak chcesz to u mojego meza w pracy maja bramki za 15 f a w sklepie kosztuja one 25. Dzisiaj mi przywiezie wlasnie bo oczywiscie jak mnie nie bylo to nie mial czasu

Kasia8118- twoja dupa gruba? Kiedy na ta kolacje z piwkiem sie umawiamy?
Niunka- ja z malym tez zaczynam -caly czas zakatarzona, kaszlemy- nawet nie ma sie tu gdzie wygrzac:wściekła/y: i jeszcze trojki mu ida:no:
Brydka- super te twoje obrobki

Doris78 ja spotkałam się dzisiaj z Niunką na placu zabaw o 11,ale zaczeło robic się brzydko i wietrznie więc Niunka z Szymonem uciekła do domu ,a ja oczywiście poszłam dalej z Krystianem bo w domu nuda.Co najważniejsze nie padało więc spacer się udał.Ampar3 ja jestem bardzo chętna na jakieś spotkanko przy piwku czy jak tam wolisz,ale w piątek po południu ruszam do Polski więc lipa mało czasu już zostało na organizacje spotkania,ale obiecuje że jak tylko wrócę to coś się skręci bo jestem bardzo za:-p.A najlepiej taką imprezkę skręcic w sobotę.Chyba się zemną zgodzisz:tak:.

hej
tak poczytalam pare ostatnich stron tak na szybko i widze ze macie ten sam problem co ja -kaszel i katar u maluchow ja tez walcze z tym od kilku dni, maly marudny przez to ale kupilam tu masc Pulmex baby i mowie wam rewelacja przesypia cala noc bez kaszelku to taka rozgrzewajaca masz wiec zakupcie sobie laseczki jak bedziecie w PL
nie chce was dolowac ale sprzedawalam dzis funciory i ...:szok::szok::shocked2::dry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: 3,98 AZ ZBLADLAM
a tak pozatym czekamy na babcie -bedzie juz w srode na szczescie bo bym padla tu bez niej sama dluzej.pogoda nas rozpieszcza nie ma juz upalow ale jest przyjemnie, szkoda ze u was kiepsko ale przesylam wam duuuuzo slonca moze dojdzie :-):-D:-)
caluski dla dzieciaczkow a dla was dziewuszki usciski z polski :-):cool2:

kasiek83-ja mam ta masc :-)i wiesz co ja jeszcze robie.Smaruje mu klatke piersiowa przed snem i wtedy lepiej mu sie w nocy oddycha:-):tak:sproboj ,zobaczysz:-)

No ja tez jestem za tymi keglami w wiekszym gronie,jesli moge sie wcisnac oczewscie:-)bo jak sie tak samemu idzie to te rundy szybko zleca i zaraz do domciu trzeba isc,a tak przynajmiej by sie posiedzialo:-)ale ja dopiero za 5 tygodni:szok::szok:
Ale moj Dawid dzisiaj malo spal:wściekła/y:1,30 przez caly dzien:szok:

reklama
Do góry