reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Brydka- Amparowa cie nie zabije:-D
Kasia8118- no to puszcze ci bzyka jak wsiade do autobusu i do zobaczenia na przystanku

reklama
A ty z Amparów, a nie Agparów - matko i córko, no normalnie święcie byłam przekonana, że jak z Tudorów, ale Agparów, a ty Amparowa :tak::-D No i wszystko jasne.
Dorota, spakowałam Ci tego troszkę i bajki dla chłopaków. Mój syn obudził mnie buziakiem, więc będę miała cudowny dzień, szkoda, że mój K pracuje....

Edytko ja niestety odpadam.Pogoda za oknem wygląda nieciekawie a ja nei chce z Marynia ryzykowac ,ze nas złapie deszcz.Ona jest jeszcze na takie ryzyko za malutka.
Poza tym cieżka noc za nami.Marysia wiła się, płakala do prawie 4 nad ranem.Wygladało to na ból brzuszka.O 6 znowu się obudzila i teraz juz tez się budzi...Dlatego wybaczcie i spotkam się z Wami w przyszłym tygodniu.
Brydka na PW wysłalam ci jak z Shipley dojechać do Edytki

Dzien dobry mamuski!
No my juz sie szykujemy na spotkanie:-)
Abi dzis jak zwykle budzila sie w nocy ale wstala dopiero o 7:-) wkoncu wyzal jej sie jeden z klow i moze teraz bedzie lepiej spala....moze:tak:
doris pamietasz ja zostawilam u ciebie kubek Abi jak bys mogla go zabrac na spotkanko to bym ci byla bardzo dzwieczna;-)

O Mamo :-) No Mam nadzieję, że trafię, a może jednak z Tudorową Agparową się spotkam, ja panikara jestem, jak się okaże, że nie trafię, to będzie lipton :-D Teraz to juz mnie na bank zabije.
Kto jak jedzie, prócz samochodowych ?

reklama
Do góry