reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Hej dziewczyny ja w końcu wolna ,ale nie do końca bo mały mi towarzyszy.Obudziłam go przed 18 bo sam to chyba nigdy by się nie obudził bo spał już prawie 4 godziny:szok:.Poszliśmy sobie jeszcze na plac zabaw na godzinkę prawie złapał nas deszcz w drogę powrotną.Ale udało się nam wrócic suchym do domu:-).Ampar3 może byc 10.45 mi to bez różnicy.Daj znac jak już wsiądziesz w 645.

reklama
4muchy witam :-D
doris78 dzięki Twoja rodzinka tak samo superacka

ide kłaść Kubę ,mieliśmy gości więc dziś tak późnawo ;-),jak się uda i odgonię męża od kompa to wpadnę na kilka słówek

No , Marysia w końcu usnęła. Maly łobuziak, ja ją usypiam a ona się śmieje...Ale już zasnęła.
Tak jak pisałam wcześniej wyboeram się do Edytki, jeżeli nie będzie padać. Do Ciebie Edytko od nas jedzie 760, trzeba wysiąśc na New line i potem 15 minut spacerkiem. Mam nadzieje,że trafię. Mam mapę a właściwie wydrukowane jak iść, więc nie powinno być problemu. W razie co , będe dzownić/
Brydka daj mi rano znać czy jedziesz z Shipley czy z Bradford ,żebym na Ciebie niepotrzebnie nie czekała. Ja będe tak jak ci pisałam, będę jechała o godz 10,40, a więc na przystanku, koło home bargains o godz 10,30. Czekam na wiadomośc rano...

No Szymek tez juz spi, norma zasypia co wieczor przed 22. Szaleje , szaleje az juz nie ma sil.
Ciekawe o ktorej dzis pojdzie spac Krystian? Jak tam u was sytuacja Kasiu8118?

A ja mam myslenice. Przyjeli Kube do pre-school w Baildon, do tej szkoly do ktorej chcielismy. Ale okazalo sie, ze zajecia sa w troche nieciekawych godzinach, bo od 1 do 3. Jakas godzine bede tracic na dojazdy, przy dobrych wiatrach. I to wszystko troche rozwala mi tydzien. Zajecia sa codziennie. I teraz nie wiem co robic.
No godziny kiepskie:sorry2::dry:dlatego ja wybralam dla Kubusia ranna sesje,a popoludnia mielismy wolne:-)

Tak dojechali, naszczeście wszystko było ok, to była ich pierwsza podróż samolotem. Nasze chłopaki chyba poznają się dopiero we wrześniu bo Ty niedługo lecisz??
.:-):-):-)
No wlasnie ja,tez mialam pisac,ze nie zdazyli sie poznac:no::wściekła/y::-(a szkoda:-(ale po powrocie musimy koniecznie ich poznac:tak:

Monika a Twoj Kuba chodzi do szkoly??Bo juz powinien nie?idzie dopiero od wrzesnia??

reklama
Obejrzałam trylogię i kładę się, w takim Razie Madzia chyba pojadę z Tobą z przystanku od Nas wiesz, bo jak już jadę z kimś od siebie to wsiądziemy jak mówisz, więc będę na tym przystanku pod HB o 10.30 na bank. Mam nadzieję, że Agparowa mnie nie zabije :-D Wybacz z góry :tak:
No i idę odczytać wiadomości i kładę sie spać, bo Olek na bank o 6 wstanie, a nie chcę chodzić po Ścianach :-D Tak więc czekam tam o 10.30 Madzia.
A no i raz jeszcze przepraszam za zmianę planów i do jutra :*
Denerwuję się no, tyle osób na raz poznam, ale dobsie dobsie jak mówia Chinole, będzie pasiować :-D Kolorowych laseczki.
Dorota wezmę Ci filmy, a Kasia Tobie Photoshopa :-) Buziaki

Do góry