reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
monika - moze zacznij z nim chodzic na te toddler group lub playgroup, to go tak przygotuje na spotkanie z dziecmi i z angielskim, a moze mu sie spodoba :-)

doris - gratulacje dla Kuby :-) oby tak dalej, a gdzie jedzie na wycieczke?

Udanego plotkowania :-) A dzis u nas znowu upaly. Wrocilam ze spaceru cala mokra :-( W weekend moze pojedziemy na basen, jak tak bedzie grzalo.

monika - moze zacznij z nim chodzic na te toddler group lub playgroup, to go tak przygotuje na spotkanie z dziecmi i z angielskim, a moze mu sie spodoba :biggrin2:

Kasiu a z czym to się je :-D i co to jest takiego .Będę wdzięczna za szczegóły:-)

monika - toddler group to sa zajecia na ktore chodzisz z dzieckiem, trwaja ok 1,5h, dzieci sie bawia, maja przekaske w polowie zajec, a potem wychodza na spacer, podobnie jest na playgroup tyle, ze tam zostaja juz same, jest to platne ok 1f, nie pamietam strony gdzie mozna sobie znalesc te zajecia najblizej swojego miejsca zamieszkania, jak wroce do uk to mam gdzies ulotke

niunka - nie narzekaj na Szymka, bo on cos zawsze zje, Maciek nic nie chce zjesc, na widok lyzeczki jest placz, z butelki czy kubeczka tez nie chce, ma 7 miesiecy i za caly dzien zje 2-3 lyzki obiadku i ile sie musze nameczyc, zeby mu to buzi wlozyc :-( tragedia, jestem tym lekko przestraszona

dzięki Kasiu za informacje będę wdzięczna za tę ulotkę (oczywiście do wglądu :-) ) ale to faktycznie po wakacjach ,tymbardziej ze jedziemy do Polski na początku sierpnia :tak:

No dziewczyny ja już dawno w domku:-).Mały spał przez drogę ale jak weszliśmy do domu to się obudził:-(.Próbowałaś się z nim położyc i udawałam że śpię,ale nic z tego znowu mnie całował i tyle z tego.Trudno:wściekła/y:.Zjedliśmy sobie trochę owoców i czekamy na tatę.Zeby zjesc wspólnie obiadek.Dzięki dziewczynki za spotkanie i jak zwykle przepraszam za napady złości mojego łobuza.Mam nadzieje że jeszcze nas ktoś zaprosi po tym przedstawieniu jakie dzisiaj zrobił:zawstydzona/y::-(.

a jeśli chodzi o jedzenie ,to Kuba jak był malutki miał taki okres że jadł tylko przecierane owoce ,a mleko jedynie w nocy przez sen ,bo jak widział białe to miał odruchy wymiotne ,trwało to jakieś dwa-trzy miesiące i się ustabilizowało ,choć do dzisiaj je tylko to co lubi ...............;-) czyli nie za wiele

reklama
Hej - ja skonczylam sprzatc , Szymek spi padl zaraz jak wyszlyscie,
DZIEKI WSZYSTKIM ZA PRZYBYCIE W TAK PRZYDKA POGODE.
Fajnie bylo, no troszkie glosno:-D.
Najlepsze jak Abi weszla na parapet:szok:
Szkoda ze pozostlych dziewczyn nie bylo:-(

Brydka milo bylo cie poznac, masz bardzo fajnego i grzecznego chlopca:-)
Kasiu8118- dzieci lobuzuja , ale musisz nauczyc Krystiana za nie moze dostac wszystkiego co by chcial.Jak bedziesz chciala mleczko to daj znac ,
Kasiu.j - nie myslalam ze i twoj Kubus nie chce jesc:confused:, to naprawde masz ciezko. A mleczko pije?

Ide zrobic obiadek.papa

Do góry