reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Tak chodzę po tej swojej podłodze i właśnie się zastanawiam - mówiłam to wczoraj Dorocie na spacerze, tu pod spodem nic nie ma :eek: Jest wykładzina i kartony jakie, czy jak to tam się nazywa ?! :szok: Normalnie szok, że tak wszędzie widziałam;-)

No i niebawem znikam, bo standardowo mężulkowi mojemu już za miesiąc będzie - oddaję kompa, ale ma ciągle nadgodziny więc kładzie mi się już o 22.oo więc jak nie zasnę na 1 sezonie " Oficera " to jeszcze se wejdę - no i oczywiście poscrapuję.
Zobaczę, czy może ktoś jutro będzie jechał z Interchange. Olko wykąpany, zadowolony i idę z nim rysować.
Jejku, idzie do pracy i w sobotę znów i w niedzielę, ale jazda

Ostatnia edycja:
reklama
Ja za wami nigdy nie nadaze tym bardziej ze spalam z malym prawie 4 godziny:-)
Jestem padnieta po tych 30 stopniach w polsce przez ponzd 2 tygodnie- ale bylo warto:-D

Maly calymi dniami szalal na dworze, odwiedzal rodzinke, bylismy nad jeziorem i takie tam zwykle wakacjowanie.

Kasia8118- z tym spaniem dzisiaj jak widzisz to normalka. O ktorej jutro? 10.45 wystarczy?
Niunka- dzieki za zaproszenie- milo bedzie sie znowu spotkac:happy2:- a z interchange to jaki autobus?
Brydka- jak chcesz to umowmy sie na interchange tak okolo 10.10 to pojedziemy razem a potem kasia nam pomoze. Ja mam pomaranczowo-niebieski wozek, blond wlosy i ubiore jeansy:blink:
Doris78- a co tam u siostrzyczki? Pewnie sie plazuje,co:cool2:

Moje najmlodsze dziecie tez juz okapane, nakarmione i slodko spi. Zobaczymy do ktorej? :confused: A Kubus wyrwal sie z wujkami na zakupy. Ciekawe na co ich naciagnie :-)

Jasne jestem za, więc Ja mam szaro pomarańczowy wózek i jestem kruczo czarna i wielka, więc mnie poznasz, a też założę dżiny, jak będziesz mogła się odpalić koło 9.00 na BB to się odpal, ale ja bym czekała na Ciebie pod windami na górze, co ?! Pasuje ? :-)

reklama
Ampar on nie jedzie z inter..... - musisz wsiasc na tej glownej ulisy autobusowej kolo np. banku HSBC . Nr autobusu to 645,

Do góry