reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

decyzje i wybór samochodów zawsze zostawiałam Wojtkowi ,on sie na tym zna :tak:,i jeszcze nigdy (no jak narazie ) nas nie zawiódł hhihihihihi:-D

reklama
ja znam sie tylko a maluszku hehe a zwlaszcza na czyszczeniu gaznika... przyszlo mi kiedys na trasie gaznik przeczyscic bo sie paproszek z paliwa tam zaplątał :-D moj niezawodny mechanik instruowal mnie przez telefon... byly jaja

bałam się że nigdy nie nauczę sie tutaj jeździć ,ale jakoś się przełamałam i teraz tylko czekam jak co drugi tydzień Wojtek jeździ z kolegą i zostawia mi auto :-)

w weekend bede mojego kochanego uczyla masazu ud i drenazu limfatycznego... raczej nie bedzie do tego skory ale musi mi pomoc bo sama niedam sobie rady... rozstepy mi sie porobily na udach masakryczne... o brzuch sama sobie dbam kremikami nacieram i masuje ale do ud to troche trudno mi siegnac...wiec jak chce mnie jeszcze zobaczyc w mini bedzie musial sie postarac hahaha:-):-D:-)
Brydka czy temat celulitu i rozstepow bardziej Cie fascynuje od samochodzikow? hahaha

Chciałabym się dołączyc do dyskusji,ale kompletnie nie wiem o co chodzi z samochodami:-D:-D:-D.Monika1213 To ty nas widziałaś na 100 procent w parku.Sytuacja jaką opisujesz się zgadza:-D.Ale jaja:-D.

reklama
Do góry