reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
a ja udaję że go nie mam i tak mi lepiej ,kazdy masaż w wykonaniu mojego męża kończył się .......;-)....wiadomo jak więc jak naprawdę mam ochotę na masaż muszę wykonać go sama hihihihih:-)

we wrzesniu jak moja mamuska bedzie leciala do mnie by zobaczyc wnuka ma za zadanie isc do hurtowni profesjonalnej i wziasc mi kremy na rozstepy i celulit o zwiekszonej aktywnosci... mam nadzieje ze nie bedzie problemow... bo te artykuly mozna dostac tylko jeli ma sie zarejestrowana dzialalnosc badz jest sie kosmetyczka.... jestem u nich zarejestrowana tylko czy wydadza cokolwiek mojej mamie to ie mam pojecia... bede do nich dzwonic zobaczymy.
glownie te problemy zwalcza sie za pomoca kremow, masazu, drenazu limfatycznego badz masek (w przypadku celulitu sa to maski rozgrzewajace za pomoca ktorych rozbijane sa grudki tluszczowe) no i oczywiscie zdrowe odzywianie i cwiczenia. to tak najprosciej mozna przedstawic.
jesli chcesz moge ci wystosowac referat na ten temat jak bede miala jutro wene i przeslac na meila. masaz bym musiala pokazac co i jak po koleii bo tego nie da sie tak opisac dokladnie, chyba ze zrobie rysunki hahaha:-)

Mnie się zrobiły trzy na brzuchu w 9 miesiącu. Naiwnie myślałam, że może uda mi się je obejść ale się myliłam :-( Mam na brzuchu trzy takie, ale mało widoczne, nie wiem, czy to sie da załatwic :-( Ide do Asdy

ja tez ide na zakupy na otarcie łez musze sobie cos kupic aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
masakra nie sadzilam ze to bedzie takie przykre:frown:

Nefretete101 ja to nie wierzę że jest jakiś dobry krem który pomoże na powstałe już rozstępy bo sama z nimi walczę i byłam już u bardzo znanej kosmetyczki a nawet i lekarza w moim mieście i zgodnie twierdzą że jest to bardzo trudny temat i na 100 procent to ich już nigdy nie można się pozbyc jeżeli już są.Dbaj póki jeszcze masz ich mało i są mało widoczne pózniej to już nic nie pomoże.

:-)w zeszlym tygodniu jak bylam w parku z Kubą ,na trawkę przyszła grupa dziewczyn z dziećmi część została na kocach a chyba dwie poszły dalej ,wcale bym się nie zdziwiła gdyby się okazalo ze to któreś z Was :-D
Tak to my!!!:-D:-Dmoglas do nas dolaczyc:-)

wlasnie zakonczyla sie aukcja moj maluszek 1980rok poszedl za 1125zl:szok:
NO no no ale sumka:szok::szok::szok:

No a ja wkoncu weszlam na to forum i ledwo nadazam w czytaniem,:szok::szok:
NIUNKA-CZy ten skret do Ciebie to jest przed basen ,czy za, bo tak na mapie nie widac?Zebym mniej wiecej orientacyjnie wiedziala i zebym nie musial jechac 10 km na godzine i patrezc na kazda ulice:-D:-D
BRYDKA-To jest fajna stronka ,Kasia.j kiedys ja dala nam:-):-)wpisujesz tylko postcode i kieruje Ciehttp://www.yorkshiretravel.net/welcome.do;jsessionid=BE46A2DA6D896CA64BB2EB602F31275A.yo2

reklama
Do góry