reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Ja czarna na maksa :-D Dosłownie, a właśnie dostałam list z Accentu - Jatta:-D
No i oczywiście kurza melodia każą mi wybrać w obrębie Shipley i szybko odesłać :-) Noooooo jestem naprawdę normalnie, hmmm, no faaaajnie :-)

myśmy tutaj kupili samochód ,Wojtek jest mechanikiem , do warsztatu pani przyprowadzila auto że cieknie olej i to kosztowne i ona go nie chce bo juz kupiła nowe,a moja połowa popatrzyła i powiedział że jak za tyle to on kupi,jak pani poszła dokręcił pokrętło i olej juz nie cieknie ,a my mamy auto za połowę ceny :-)

my mamy sabba i jestesmy bardzo zadowoleni, choc niedlugo myslimy zeby nowszy model sobie sprawic (koniecznie sabb) i moze kombi... w maju bedziemy do Polandu jechac, a ja mam tam od cholery rzeczy do zabrania (np.moją ciemnie zabiore i urzadze sobie w piwnicy przytulne pomieszczonko), a poza tym dziecko bedzie. glowny powod to dzidzia:-)

teraz mamy astre kombi ale własnie po powrocie z Polski Wojtek chce zmienić na sabba bo wielkością i komfortem jazdy przypomina nasza lancię (tę z Polski) no i jemu sie one strasznie podobają ;-)

monika1213- sabb to naprawde bardzo dobry wybor... jak narazie mamy sabba 900 ale teraz bedziemy chciali zmienic... no wlasnie... mi sie podoba 93, a Dominik chce 95 jeszcze troche kasy trzeba uzbierac wiec narazie staram sie nie wywierac na nim presii hahaha:-D:-):-D

reklama
Do góry