reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
rozumiem Cię doskonale też mam straszny sentyment do mojego auta ,a teraz jak pojedziemy w sierpniu do Polski trzeba je sprzedać ,i juz jest mi z tego powodu smutno:-(

reklama
ja od roku bylam zmuszana by go sprzedac, ale mialam ciagle nadzieje, ze kogos namowie by mi go tutaj sprowadzil... niestety sie nie udalo :wściekła/y: moj kochany momentami byl zazdrosny jak o mojej ukochanej pomaranczowej alternatywie wspominalam... hehehe
jeszcze godzinka i bedzie powszystkim... a tak poza tym to jestem w szoku ze takie kwoty padaja w licytacji... jestem bardzo mile zaskoczona :-) zobaczymy na ilu sie skonczy:szok:
Brydka jesli bedziesz trzymala mape w dobra strone to nie powinno byc problemu... moja kumpela miala zawsze problem z dotarciem gdziekolwiek z mapa...kiedys sie jej zapytalam co w tym trudnego, a ona mi poazala jak patrzy na mape...to mi wystarczylo-do gory nogami- dlaczego? bo szla z innej strony buahahaha typowa blondynka haha nie chce tu urazic zadnej blondynki (sama nia jestem, w dodatku ciemna hehe)

Do góry