reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Zapisałam się na poniedziałek. Nadal nie mogę w to uwierzyć, że tu lekarze są tak zacofani w tej kwestii. A może my jesteśmy, bo u nich to norma ?! Nie wiem, ale dziwna sprawa :-(
I Ty wytrzymasz do pn??Ja bym nie wytrzymala,ale niestety tutaj trezba,bo ta sluzba wogole sie nie spieszy:no::no:

KASIA8118-moze Ty mosisz zaczac chodzic z Krystianem na taki plac kulkowy,wyszaleje sie tam strasznie potem padnie Ci wieczorem:confused::-)A tak wogole zobaczysz jak on sobie pogada z Brydki Olkiem,fajnie tak samo gadaja:-Dsmiesznie to wygladac bedzie:-D:-D

reklama
Nie no Dorotka, co ty :-) Kupię test, ale zrobię jutro z porannym :-)
Monika nie łam się, ja dziś też udupiona w domu, na razie. Potem dopiero pod wieczór wyjdę, Olek padniety

Brydka dzięki za dietkę ,lubię jajka więc sie chyba na nią skuszę ;-)
wszystko z tym siedzeniem ok tyle ze ja tak siedzę w domku od niedzieli:wściekła/y:

hej dziewczynki
jesli chodzi o diete, to tudno mi cokolwiek powiedziec bo nigdy nie mialam problemu z dodatkowymi kilogramami, a wrecz przeciwnie. moja mamuska za to cale zycie walczy z nadwaga i najlepszy sposob dla niej (choc to dlugo trwa), codziennie lyka tabletke z błonnikiem popija 2-3 szklankami wody (niegazowanej badz przegotowanej) i dopiero po okolo 30minutach robi sobie kanapke. blonnik zapycha miejsce w zoladku wiec mniej sie je (a przynajmniej tak powinno byc to zalezy jak kto bardzo ma rozepchany brzuszek). i tak poczyna przed kazdym posilkiem. trzeba sie pilnowac zeby posilki byly o stalych porach, a kolacja nie pozniej niz o 18... duzo wody!

jesli chodzi o filmy to polecam "efekt motyla" zakrecony na maksa.

czesc
Szymek ma wlasnie pierwsza drzemkie. A druga ok 15 , no ale wstaje mi jak z zegarkiem w reku o 7.30 , potem spi ok 11, i 15 no i na noc ok 21-22. Tak jest nastawiony i koniec, poztym po tej drugiej drzemce to ma najlepszy chumorek i glupawki:-)
Doris- co do tych obiadkow to ja tez go przetrzymuje zeby zjadl jak najwiecej , ale czasem nie wychodzi, a co do wazyw to daje mu ze sloiczow, kalafiorek , grosze i innymi warzywkami, musik z marchewki i takie tam.
Kasiu8118- dobrze ze Krystian pije to mleczko , mam nadzieje ze mu pomoze
Brydka - ty to masz juz z tymi testami, ja zrobilam dwa i od razu wiedzialam ze jestm w ciazy, zreszta to bylo zaplanowane wiec sie udalo za pierwszym razem:tak:
Monika - a ty jestes az taka gruba ze potrzebujesz diety?

To co dziewczyny ile nas jutro bedzie?
Doris, Kasia8118, Ampar, Oleksa, Cfcgirl , kto jeszcze - zapraszam wszystkie, A Brydka i Monia? Czy o kims zapomialam jak tak to przepraszam

niunka-a ten musik marchewkowy to jakiej firmy jest??bo nie widzial;am:-):-)no i faktycznie normalnie Ci spi,widzocznie juz sie tak nauczyl:-)moj Dawid mi spi tak:o 6;30 pobudka,o 9,00 nastepne spanie spi 1,5 godziny i 14.00 drugie spanko i spi godzine i wieczorem o 20 zawsze zasypia ale ja przed snem go czsami niezle wymecze,moze nie ja tylko Kubus:-p:-p

reklama
Doris- te musiki, to kupuje w tych podelaczkach plastikowych co sa na polkach kolo obiadkow, Takie zapakowane w kartonikach po 4 sztk. Hippa i Organix.( czy jakos tak) Mozna kupic owocki, i owocki z wazywkami.A czasami to sama mu gotuje warzywka i blenderem miksuje .

Do góry