reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Ano właśnie wydaje mi się, że Olek nauczył Nas miłości i wzajemnego szacunku, takiego " małżeńskiego ", że tak to ujmę.
Wydaje mi się, że Kamyk z czasem zobaczył, że Ja mu nie dam odejść :-D Nie zawsze jednak było " Pięknie " bo był czas kiedy chciałam by odszedł był czas, że odezwał się mój były i to w tym nieodpowiednim momencie, ale jestem chyba rozsądną dziewczynką, bo byłemu kazałam w..... i nie zawracać mi więcej głowy.
Teraz gdy już tak długo nie mam okresu, Kamyk chce drugiego dziecka, dużo się zmieniło, polepszyło i jak kiedyś nie chciał, tak teraz po naukach jakie tu dostaliśmy chce. Chce by było Nas więcej i widzę, że chyba uśmiechało by się, bym jednak była.
Podsumowując, jestem szczęśliwą osobą, wiem, że dużo się nauczyłam przez ten rok tutaj i cieszę się teraz z tego co mam :-)

Juz widzialam mlodej suknie,bedzie wygladala jak krolewna. Smialysmy sie ze bedziemy wygladaly jak flaga-prawdziwe patriotki:-D:-D:-D

Yes,yes,yes. Tym razem samolotem:sorry2: Ciekawe jak Maksikowi spodoba sie ten srodek lokomocji:confused:,bo na promie plakal,ale byl sztorm i polowa pasazerow rzygala:-):-):-)

reklama
Zaraz,zaraz bo ja nie w temacie ,kto robi test??? Szykuje nam sie jakas dzidzia kolejna????:confused::-) Trzymam kciuki,tylko jeszcze niewiem komu;-)

Do góry