reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
brydka - Po tej dziecie to chyba potem przez rok sie nie bedzie jadlo jajek :-), a pozniej nastepna dieta na obnizenie poziomu cholesterolu ;-)
Ja sie nie nadaje do diet, bo za bardzo kocham jedzenie. Za to odpowiednia ilosc ruchu moze zdzialac cuda. Mam nadzieje, ze po powrocie w koncu uda mi sie zapisac na jakas gimnastke.

Hej Wam
Jestem juz na miejscu i jak widze to co sie dzieje za oknem to plakac sie chce:szok:
Przez 2 tygodnie kropli deszczu nie widzialam a tu:oo:
Czasu jak zwykle brakowalo, co zaplanowane to niezrobione- nic nowego:tak:;-)
Niunka- oj ja tez chce spowrotem dolaczyc do grona kur dom i poplotkowac- wiec jesli moge?:-)

kasia8118-
jezeli moge do niunki:-) to moze sie umowimy na tym przystanku kolo ciebie gdzie autobusy uciekaja bo ja za nic drogi nie pamietam:no:

Pozdrawiam i do zobaczenia

Co jest grane czemu nikt tu nic nie piszę:dry:?Ja walczę już od 19.55 z mały żeby poszedł spac ,a tu lipa:no:.Tatuś się zdziwi jak przywita go mały:cool:.Mam to już dzisiaj gdzieś niech robi ci chce.Nie mam już siły go usypiac:confused:.Ampar3 co u ciebie?Widzę że jesteś aktywna:-).

A ja nie moglam wejsc na bb i oczewiscie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no ale juz ok:-)
AMPAR-FAjnie ,ze juz wrocilas:-)No a pogoda dolujaca!!!!:-):-)Jak Ci minal urlopik:-):-)Jak Szymonek??

hej
Ampar witamy znowu na obczyznie:-), oczywiscie ze bedziesz mile widziana.Do piatku, Jak tam po wakacjach?

Kasiu8118 - ico jak tam Krystian o ktorej poszedl spac, bo Szymek standardowo o 22.

Dziewczyny moj maly nie chce mi jesc obiadkow:wściekła/y:, zje pol i wsio koniec, ale najlepsze ze on jest glodny i to naprawde widac. Probuje go troszkie przeglodzic , ale i tak dupa. Oprocz obiadkow to wszystko inne wcina i ma apetyt. ( jogurty, kaszki, owocki , wazywka, no i plipsy. ) Sama nie wiem co mam juz zrobic . Podpowiedzcie co ma poczac , bo nie mam juz sil.:wściekła/y::zawstydzona/y::-(
papa spokojnej i przespanej nocki

Niunka, ty się nic nie łam, to jest taki okres. Jeśli je, to znaczy, że jest okej, ale wydaje mi się, że nie powinnaś się martwić. Mój Olek też tak miał jak był mniejszy.
Wczoraj też mi obiadu nie zjadł, ale za to wcinał cały dzień, a to banan, a to papryka, a to pomidor, kanapkę, ale obiadu nie chciał, za to zjadł ogórki :-) Ja padłam wczoraj na filmie. Włączyłam sobie znów " Match Point " i zasnęłam nie wiem kiedy.

Niunka-moj Dawid tez za bardzo nie chce jesc obiadkow:no:a moich to juz wogole,jedynie z mieskiem moja zje,a tak to tez zje moze pol sloiczka:wściekła/y:A jaka przerwe robisz przed obiadem??bo ja 3 godziny i wtedy nic mu nie daje,troszke picia,ale malutko:tak:Ale wczoraj wyjatkowo zjadl ze sloiczka Spagetthi bolonese,czy jakos tak i zjadl o dziwo caly sloiczek!!:-D:-Dpierwszy raz:tak::tak:
A jakie warzywka mu dajesz??I jak?
KAMA,BRYDKA-A jakie sa ciekawe filmy,ktore moge sciagnac?bo tak ich jest mnostwo a mi sie szukac ne chce:no::-p:cool::dry::sorry2::sorry::-D

reklama
Kochanie, na tych pierwszych 10 stronach masz najnowsze, ale CAm to są kamerką kręcone nowości, więc olej, tak jak ts5 bodajże. Jest tego sporo, a nie wiem co lubisz :-)

Do góry