reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Oj, ale tu cisza ,wszystkie padniete po plotkach:-D:-D:-Dja tez bym juz poszla spac,ale mi sie pranie jeszcze suszy i musze czekac:wściekła/y:bo potem jak nie zloze,to bede miala pogniecione a wtedy bede musiala prasowac ,a tego niecierpie:no:

To nie jest Niunki,bo jeszcze troche siedziala u mnie czekajac na meza i juz sie jej pytalam.Albo to jest Oleski albo Moniki:tak:

Doris ja tez czekam az pranie wyschnie ale moje wisi na dworzu :sorry2: nie mam gdzie go w domu powiesic bo suszarka juz zajeta :sorry: i tak siedze jakas zmeczona piwko wypilam z kolezanka, nie mam weny zeby sie spakowac albo cos uszykowac, nie mam dla mamy prezentu taka jestem rozmymlana jakas hehe
zaczynam sie bac wyjazdu a najlepsze jest tp ze nie dosc ze bede sama w domu to jeszcze 4 dni nie bedzie cieplej wody - i jak ja sie wykapie?? a maly?? nic tylko grzac w garach i nosic do wanny :wściekła/y:

Kasiu8118- i co jak tam krystaian ? spi juz? Szymek tez mial dzis pozno drzemkie , ale juz spi.
Witam nowa kolezankie, bedziesz miala blisko do Cfcgirl bo tez mieszka w Shiply.
Tak- ja swoj kubeczek mam, ciesze sie ze rogaliki smakowaly , szkoda ze nie mojej roboty:-(, ale mama zostala pochwalona.
Asiu- zamowienie gwarantowane, cudnie pieczesz:-)

Czesc kochane
Wlasnie wrocilismy z ogniska od znajomych ale bylo fajnie:-)
Milo bylo poznac dzis nowe mamy z forum i ich dzieci:tak::tak::tak:
doris to moj kubek oczywiscie z tego wszystkiego go zapomnialam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: on jest taki wysoki roz z fioletem chyba nie wiem jak byms mi go mogla przyniesc na nastepne spotkanie to by bylo super;-)
Abi juz w lozeczku a ja padam po dniu pelnym wrazen czuje sie spelniona towarzysko heehehe:-D

Czesc dziewczyny.Noc była ciężka mały oczywiście z nami w łóżku.Wiecznie kopał i jęczał że nie może z niego wstac.O jedenastej zrobił jeszcze kupę i jeszcze na to wszystko zaczął dzwonic telefon.Normalnie świecie myślałam że już nigdy nie zaśnie na dobre,alej akoś się udało nawet nie wiem o której .Teraz siedzi i ogląda bajki;-).Ciekawe jak długo:confused:.A za oknem podła pogoda:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

Witam w sobotni poranek :-) wszystkie sie jeszcze pewnie wyleguja ;-)
Wygadalyscie sie wczoraj to teraz cisza na forum :-D

Doris - co do pogody to jeszcze nic nie wiadomo, kazda stacja co innego podaje

Brydka - witaj na naszym watku

A u nas dzis chlodno i pochmurnie. Postanowilismy jechac do zoo do Chorzowa. Kuba musi sie wyszalec troche. Jest strasznie spiety i w ogole wychodzi teraz z niego cala niechec do braciszka. :-( Jak jest zly to krzyczy, ze on chce byc sam i zeby wyrzucic Maciusia. Na poczatku bylo super, a teraz sie mu odmienilo. Tak ta wizyta w PL dala mu w kosc, bo nie tylko nim sie juz zachwycaja i stal sie zazdrosny. Mam nadzieje, ze mu to przejdzie.

Milego weekendu.

reklama
Czesc dziewczyny!!Ale pogoda:wściekła/y:a jak zimno,normalnie jakby byl wrzesien:wściekła/y:mialam isc z chlopakami na jakis dluzszy spacer,ale chyba sobie podarujemy i pojade do mamy:tak:
KASIA.J-Kubusiowi pewnie pezjdzie jak juz wrocicie do domu:tak:pewnie faktycznie jest zazdrosny,bo przeciez wczesniej to On byl atrakcja,a teraz Macius:confused:Ja na szczescie nie mam czegos takiego Kubus czasami okaze jaks zazdrosc ale zaraz mu jakos to wytlumacze i jest ok:-)

OLESKA-tak to jest ten kubek,przyniose Ci na nastepne spotkanko.No i faktycznie bardzo mialas polotkarski dzien.hi hi hi

Ostatnia edycja:
Do góry