reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Czesc dziewczyny,widze ja dzisisj druga no ale KASI8118 nikt nie pokona:-D:-D:-D:-DJa zaraz jade do centrum,po jakies prezenty ,do mojego wyjazdu jeszcze jest czas sle Sylwii Rafal jedzie autem do Polski i te moje prezenty mi wezmie:-):-)fajnie to sobie obmyslilam,nie??:-D:tak:
KASIEK83-ja jade 20 lipca,bo Kuba 18 liopca konczy dopiero szkole:-)Kurcze to moze bys sie z dziewczynami umowila na interchangu i wtedy przyjechala:-)albo jakby oleska tez jechala to bys z nia sie zabrala,ona tez jest z bd 4 .Albo napisz gdzie by ci pasowalo to nastepnym razem sie do ciebie dostosujemy:-)co wy na to dziewczyny??
A z tym porzadkiem to wlasnie u mnie tego nie ma:no:wczoraj wkoncu umylam podlogi,bo az sie kleily a nie mylam ich ponad tyudzien:szok:wiem wstyd:szok:
No i pisz co ci do glowy przyjdzie,ja tez czasami nie wiem co pisac ale potem jak sie rozpisze to samo przychodzi:-)jak teraz,ale zmalowalm jak wypracowanie w szkole:tak:
ASIUNIA-NApisz nam jak ci wieczor minal,bo jestemy ciekawe:-p:-D
KASIUNIA I FABIAN-TY tez napisz,bo tak zakonczylyscie pisanie,ze ho ho ho:-D:-D

reklama
Dziewczyny nie wiem co mi się stało,ale jestem tak śpiąca że oczy same mi się zamykają:no:.Dzisiaj wstałam bardzo wcześnie,ale nic jeszcze nie zrobiłam.Nawet się nie ubrałam:baffled:.A dzisiaj ta nieszczęsna szkoła:confused: a ja znowu nie przygotowana:baffled:.Dzisiaj mam wszystko w d...Dobrze że mały mnie tu pilnuje bo inaczej bym zasnęła przed telewizorem:-p.Ale on jest czujny jak tylko widzi że mi się oko zamyka to wchodzi mi na głowę z dupskiem i od razu się ocknę.Ciężki będzie dzisiaj ten dzień ja już piję drugą kawę:confused:.A ty sylwia.m co robisz jeszcze śpisz?

Witam Panie z rana. Ja już po śniadanku, mieszkanko wysprzątanie i oglądam Janosika.Poćwiczyłyśmy z Marysią troszkę i teraz mała śpi no a przynajmniej próbuje.Pogoda do d...ale zamierzamy na Foster się udac potem...
To jest stronka tego pubu
Hare & Hounds - Menston

Widze Ksia ze do rana dajesz ostro na forum heh
jakos tak wczoraj mnie zmotywowalyscie i ogarnelam troche ten burdelik ;/
ale tylko na dole bo na gore az starch wchodzic, szafy prosze sie o posprzatanie ale ze mam nature chomika nawet ciuchy ktore sa zamale o 3 numery zalegaja w szafach od roku ;/ nie wyrzuce bo schudne:crazy::laugh2::-p
Doris zapomnialam ze tutaj szkola konczy sie pozniej :rofl2:
Wlasnie czekam na kolezanke i idziemy polazic po tych sklepach, bedziemy sie uczyc jezdzic autobusami hehe - ona nigdy nie jechala ;/ wiecznie dupsko w aucie wozi wiec dzis zrobi mi pzyjemnosc i pojezdzi autobusem.
Niunka a ty gdzie? gosci nadal bawisz?
A Kasia nad tym morzem to ziele baluje :) nic sie nie odezwie :rofl2::confused:
AA no i jeszcze Karolnia cos tz cicho siedzi w tej Polsce. ciekawe jak to bedzie na forum jak wiekszosc bedzie sie byczyc w Polsce

Syliwa Ty jedziesz ten podzielake do polski tak?

:tak::tak: W poniedziałek o 8 rano będę już siedziała w samolocie:-D:laugh2::-D:laugh2:

A z tym porzadkiem to wlasnie u mnie tego nie ma:no::-D:-D

U mnie też nie:no::no::no: Dla mnie życie jest zbyt krótkie na przejmowanie się takimi rzeczami:tak: Co nie znaczy też że mam syf w domu. Staram się utrzymac porządek ale jak przez kilka dni nie powycieram kurzu to się wcale tym nie przejmuję;-)

A ja tak jak Kasia8118 mówiła byłam na zakupach:szok: chociaż wcale nie miałam już tam jechac:baffled: ale przypomniało mi się że muszę kupic jeszcze jedną ramkę do zdjęc i z telefonu sciągnąc simloka:rofl2: no i oczywiście kupiłam jeszcze kilka nieplanowanych rzeczy:-p:-p
Ale wiecie co??? Ja to jestem durna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Kupuję sobie jakieś pierdoły a cukier do domu to zapomniałam:wściekła/y: i teraz piję gorzką kawę:szok::szok:

Dziewczyny piszcie coś:hmm::hmm::hmm: bo Kasia 8118 wróci z angielskiego i będzie bardzo zawiedziona że tutaj taka cisza:nerd::nerd: i znowu nam powie że jestesmy nudziary:-:)shocked2::confused2::surprised::huh::oo2::unsure:

Oj dzisiaj tutaj spokojnie,bo wszystkie maja wychodne do miasta:-):-)Ciekawe czy wroca zadowolone:tak::tak:My dzisiaj wlasnie tez spotkalysmy Niunke z Szymkiem i mama:-)
Kasiek83- i co nauczylas sie juz jezdzic autobusami??:tak::-)Jak tak to fajnie,to bedziesz w piatek!!:tak::tak:
KASIA8118-Jak tam angielski??Do you speak English??:-D:-D:-D
Sylwia- A Ty pakuj sie ,bo na samolot nie zdazysz:-p:-p:-)

reklama
Sylwia- A Ty pakuj sie ,bo na samolot nie zdazysz:-p:-p:-)

No ja właśnie pakuję się:szok: i jestem przerażona:szok::szok::szok::szok::szok: Ta walizka tak szybko się zapełnia:szok: Rany:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Jak narazie to łażę po domu i biorę wszystko co chciałabym wziąc, potem będę odkładac:crazy::crazy:

Nic nie napisze bo jesteście NUDZIARY!!!

Oj, a ja tak sie starałam żebys była z nas zadowolona:-(

Do góry