reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Czesc dziewczyny,widze ja dzisisj druga no ale KASI8118 nikt nie pokona:-D:-D:-D:-DJa zaraz jade do centrum,po jakies prezenty ,do mojego wyjazdu jeszcze jest czas sle Sylwii Rafal jedzie autem do Polski i te moje prezenty mi wezmie:-):-)fajnie to sobie obmyslilam,nie??:-D:tak:
KASIEK83-ja jade 20 lipca,bo Kuba 18 liopca konczy dopiero szkole:-)Kurcze to moze bys sie z dziewczynami umowila na interchangu i wtedy przyjechala:-)albo jakby oleska tez jechala to bys z nia sie zabrala,ona tez jest z bd 4 .Albo napisz gdzie by ci pasowalo to nastepnym razem sie do ciebie dostosujemy:-)co wy na to dziewczyny??
A z tym porzadkiem to wlasnie u mnie tego nie ma:no:wczoraj wkoncu umylam podlogi,bo az sie kleily a nie mylam ich ponad tyudzien:szok:wiem wstyd:szok:
No i pisz co ci do glowy przyjdzie,ja tez czasami nie wiem co pisac ale potem jak sie rozpisze to samo przychodzi:-)jak teraz,ale zmalowalm jak wypracowanie w szkole:tak:
ASIUNIA-NApisz nam jak ci wieczor minal,bo jestemy ciekawe:-p:-D
KASIUNIA I FABIAN-TY tez napisz,bo tak zakonczylyscie pisanie,ze ho ho ho:-D:-D

reklama
Dziewczyny nie wiem co mi się stało,ale jestem tak śpiąca że oczy same mi się zamykają:no:.Dzisiaj wstałam bardzo wcześnie,ale nic jeszcze nie zrobiłam.Nawet się nie ubrałam:baffled:.A dzisiaj ta nieszczęsna szkoła:confused: a ja znowu nie przygotowana:baffled:.Dzisiaj mam wszystko w d...Dobrze że mały mnie tu pilnuje bo inaczej bym zasnęła przed telewizorem:-p.Ale on jest czujny jak tylko widzi że mi się oko zamyka to wchodzi mi na głowę z dupskiem i od razu się ocknę.Ciężki będzie dzisiaj ten dzień ja już piję drugą kawę:confused:.A ty sylwia.m co robisz jeszcze śpisz?

Witam Panie z rana. Ja już po śniadanku, mieszkanko wysprzątanie i oglądam Janosika.Poćwiczyłyśmy z Marysią troszkę i teraz mała śpi no a przynajmniej próbuje.Pogoda do d...ale zamierzamy na Foster się udac potem...
To jest stronka tego pubu
Hare & Hounds - Menston

Widze Ksia ze do rana dajesz ostro na forum heh
jakos tak wczoraj mnie zmotywowalyscie i ogarnelam troche ten burdelik ;/
ale tylko na dole bo na gore az starch wchodzic, szafy prosze sie o posprzatanie ale ze mam nature chomika nawet ciuchy ktore sa zamale o 3 numery zalegaja w szafach od roku ;/ nie wyrzuce bo schudne:crazy::laugh2::-p
Doris zapomnialam ze tutaj szkola konczy sie pozniej :rofl2:
Wlasnie czekam na kolezanke i idziemy polazic po tych sklepach, bedziemy sie uczyc jezdzic autobusami hehe - ona nigdy nie jechala ;/ wiecznie dupsko w aucie wozi wiec dzis zrobi mi pzyjemnosc i pojezdzi autobusem.
Niunka a ty gdzie? gosci nadal bawisz?
A Kasia nad tym morzem to ziele baluje :) nic sie nie odezwie :rofl2::confused:
AA no i jeszcze Karolnia cos tz cicho siedzi w tej Polsce. ciekawe jak to bedzie na forum jak wiekszosc bedzie sie byczyc w Polsce

Syliwa Ty jedziesz ten podzielake do polski tak?

:tak::tak: W poniedziałek o 8 rano będę już siedziała w samolocie:-D:laugh2::-D:laugh2:

A z tym porzadkiem to wlasnie u mnie tego nie ma:no::-D:-D

U mnie też nie:no::no::no: Dla mnie życie jest zbyt krótkie na przejmowanie się takimi rzeczami:tak: Co nie znaczy też że mam syf w domu. Staram się utrzymac porządek ale jak przez kilka dni nie powycieram kurzu to się wcale tym nie przejmuję;-)

A ja tak jak Kasia8118 mówiła byłam na zakupach:szok: chociaż wcale nie miałam już tam jechac:baffled: ale przypomniało mi się że muszę kupic jeszcze jedną ramkę do zdjęc i z telefonu sciągnąc simloka:rofl2: no i oczywiście kupiłam jeszcze kilka nieplanowanych rzeczy:-p:-p
Ale wiecie co??? Ja to jestem durna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Kupuję sobie jakieś pierdoły a cukier do domu to zapomniałam:wściekła/y: i teraz piję gorzką kawę:szok::szok:

Dziewczyny piszcie coś:hmm::hmm::hmm: bo Kasia 8118 wróci z angielskiego i będzie bardzo zawiedziona że tutaj taka cisza:nerd::nerd: i znowu nam powie że jestesmy nudziary:-:)shocked2::confused2::surprised::huh::oo2::unsure:

Oj dzisiaj tutaj spokojnie,bo wszystkie maja wychodne do miasta:-):-)Ciekawe czy wroca zadowolone:tak::tak:My dzisiaj wlasnie tez spotkalysmy Niunke z Szymkiem i mama:-)
Kasiek83- i co nauczylas sie juz jezdzic autobusami??:tak::-)Jak tak to fajnie,to bedziesz w piatek!!:tak::tak:
KASIA8118-Jak tam angielski??Do you speak English??:-D:-D:-D
Sylwia- A Ty pakuj sie ,bo na samolot nie zdazysz:-p:-p:-)

reklama
Sylwia- A Ty pakuj sie ,bo na samolot nie zdazysz:-p:-p:-)

No ja właśnie pakuję się:szok: i jestem przerażona:szok::szok::szok::szok::szok: Ta walizka tak szybko się zapełnia:szok: Rany:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Jak narazie to łażę po domu i biorę wszystko co chciałabym wziąc, potem będę odkładac:crazy::crazy:

Nic nie napisze bo jesteście NUDZIARY!!!

Oj, a ja tak sie starałam żebys była z nas zadowolona:-(

Do góry