reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Tez pozazdroscilas Kasi8118 porzadku w domu:-Di wzielas sie za sprzatanie:-)A Kuba tak pomylil sie :tak:ale nie mowe tylko przedstawenia:tak:bo w tym nic nie mowil:-DAle wyznal swojej kolezance milosc na pozegnanie:-D

hej dziewczyny ale ja was ostatnio zaniedbuje- nie pisze nic
ale pare dni lazilam po miescie w poszukiwaniu czegos fajnego w moim big rozmiarze, ;-);-)
doris wlasnie tak rzadko sie z wami spotykam ze czasem nie wiem co pisac, ale ja jestem taki kocmoluch domowy, boje sie jechac w nieznane autobusem :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
nienawidze poprostu bo zawsze cos mi sie wydarzy, ostatanio wraclam z miasta to dwa pod rzad mnie nie zabraly bo nie bylo juz miejsca na wozek a jak juz wsiadlam to przy domu nie nacisnelam guzika stop bo michas krzyczal a ja przegapilam i pojechalam gdzies i szlam pozniej do domu i plakalam hehe:wściekła/y::wściekła/y:
postaram sie teraz odwiedzic ciebie na tej wspolnej kawce - musze sie nastawic psychicznie:-D
W weekend ja odpadam bo moj maz pracuje no i jak go nie ma to zazwyczaj spedzam czas z kolezanka, chcialam ja nawet namowic zeby ze mna pojechala i ( zawiozl by nas jej chlopak) ale ona sie uparla ze chce ze mna pochodzic po sklepach bo tez jedzie do polski ;// no i stwierdzila ze glupio by jej bylo bo jest nie w temacie :baffled::rofl2:
Syliwa Ty jedziesz ten podzielake do polski tak? a Ty doris kiedy bo ja juz sie pogubilam :rofl2:
Kama pogratuluj Maskikowi pierwszego zAbka :-):-)
Widze tamt zszedl na temat seksu :rofl2: co wy kazda cos wypila czy co?? hehe
z tymi porzadkami to widze ze wy rzeczywiscie jestescie perfekcyjne panie domu :-) u mnie taki nielad artystyczny ale co tam, pewnie nigdy was nie zaprosze po tym co tu dzis przeczytalam, lsniace domy itd nie dosc ze mieszkam w sypiacej sie ruderze to jeszcze balagan. hehe ja zawsze zwalam to na to ze mam male dziecko ale wam to chyba nie wypada tak powiedzic heh

reklama
Do góry