reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Ciesze sie kolezanki ze udalo wam sie spotkanko:tak:
A ja mam newsa ktorym koniecznie sie musze z wami podzielic,otóż:
Maksik ma pierwszego ząbka,hurrra!:-D:-D:-D
Gratulacje dla Maksika:-)no i wyprzedzil mojego Dawidka,ktory jeszcze nie ma ani jednego zabka:-D:-D:-D
Dziewczyny fajna sprawa z tym że można sprawdzic kto odwiedził ostatnio nasze strony na NK właśnie się dowiedziałam że stronie mojego męża odwiedziła jego była narzeczona :szok:,ale jaja co:-D.
Oj Kasia mniej sie na bacznosci!!!!:-D:-D:-D:-D

A wiecie co moj Kubus dzisiaj dostal dyplom za Najlepsze Maniery w Klasie!!!:-):-):-)Moj maly lowelas:-D:-D:-D

Asiunia-a TYWIDZE UCIEKLAS NA TEZ SEX!!!!!!:-):-D:-D
Ja zaraz wejde na moje nk i sprawdze ktora mnie odwiedzila,ale znajac zycie zadna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
KASIA8118-zobaczylam u Ciebie w domu taki porzadek:szok::szok:ze az mi zie glupio zrobilo :-D:-):-)i pospratalam swoj dom:tak:umylam podlogi ,bo juz sie kleily:-D:-Di pranie zrobila,wysuszylam i kuchnie posprzatalam i sie wykapalam i lazienke umylam:szok::szok::-Dno i juz jestem:tak:

Droga Doris78 ja po prostu jestem super matka,żona i kochanka:-D:-D:-D.A tak na poważnie kto rano wstaje temu pan Bóg daje.Wiecie jak wstanę o 6 rano to czasu mi nie brakuje na porządki,a i mały chętnie się do tego bierze.Czasem jak chwyci szmate i zacznie ścierac kurze to aż ciężko wyrwac mu szmatę z ręki.

reklama
Do góry