reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Kasia8118-ja tylko jeszcze przez tydzien bede tym straznikiem!!!ale mam nadzieje ze godnie bede reprezentowc bd12!!!!!!!!!!!
A co do dzidziusia to napewno chce miec ale chyba jeszcze nie teraz!!!!Ale kto wie!Mi tez cos pachnie tutaj sexem ale jeszcze moja corunia nie spi,i narazie nie zamierza chyba zasnac i oby nie przestalo tak pachniec!!!!!!!
Dobra laseczki juz wiecie co ja dzisiaj bede robic a wy jakie macie plany????

Hej dziewczyny. Przykro mi,że nie bylo mnie z Wami. kasiu oczywiście,że się nie obraziłam, za co?? Wczoraj wieczorem bardzo źle się poczułam, jakbym miala zemdleć. Michał mi podał szklankę wody i poszlam do łóżka. Myślałam,że po nocce będę się lepiej czuła ,ale niestety. Zawroty były intensywniejsze. A doktor może mnie dopiero we wtorek przyjmie. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Mam nadzieje ze wyślą mnie na badania w końcu. .moja córeczka jakby wyczuła że nie jest ze mną za dobrze, bardzo grzeczna była.
co do spotkania niedzielnego to nadal aktualne?? znalazłam ten pub w razie gdyby padało. jest duży więc nie ma problemu , no a przede wszystkim jedno skrzydło jest dla dzieci więc si nie będą nudziły. :-)

Kasiunia ja właśnie podglądałam co Asiunia Ci napisała ciekawego:tak::tak:

Cfcgirl my nadal chętni na niedzielę:tak: Czy ta restauracja ma może jakąś stronkę?? Chętnie bym zobaczyła:-) Jeśli nie ma to napisz nam adres. No i na którą się umawiamy:-)

reklama
Do góry