reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Hej dziewczyny kurcze nie moglam wejsc na forum przez dwa dni prawie:wściekła/y: i nie wiedzialam o tym spotkaniu:no:szkoda zycze udanych pogaduszek:-D
A tu kilka zdjec z Paryza:-)

Załączniki

• DSCN0124.jpg
    DSCN0124.jpg
    520,3 KB · Wyświetleń: 26
  • DSCN0154.jpg
    DSCN0154.jpg
    799,6 KB · Wyświetleń: 26
  • DSCN0164.jpg
    DSCN0164.jpg
    847,2 KB · Wyświetleń: 27
  • DSCN0200.jpg
    DSCN0200.jpg
    800 KB · Wyświetleń: 34
Dziewczyny,ja juz w domu(dzieki dorocie)
Kasia8118-dzieki za mile spotkanko i za kawke!!!
Oleska-szkoda ze ciebie nie bylo,bylo milo.Mam nadzieje ze wpadniesz do Doroty w przyszlym tygodniu:tak:!!!!!!Zdjecia bardzo fajne!
Sylwia daj znac czy kupilas kostium!!:laugh2:
A ja za jakis obiad musze sie zabierac ale nie wiem jeszcze co zrobic!!!!!!!!!!!:no:

Ostatnia edycja:
No w końcu mogę pisac:-).Ale się na męczyłam :no:.Dziewczyny dziękuje za miłe towarzystwo:tak:;-) i za pysznosci:-).Asiunia babeczka rewelacja:-p:-p:-p.Szkoda że tak krótko byłyście :-(.Mały śpi już w drodze do domu odleciał:-).

Oleska zdjęcia super:tak:.No szkoda że nie wiedziałaś o spotkaniu,ale nic straconego to na pewno nie ostatnie:-).Cfc girl mam nadzieję że wszystko ok.i że się nie obraziłaś na mnie:-).Dużo zdrówka życzę :-).Mam nadzieje że kiedyś mnie odwiedzisz skoro nie mieszkamy daleko od siebie:-p.

reklama
Ja tez sie melduje!

Obiadek na gazie.Fabianek spi.

Kasia Dzieki za kawke,milo spedzony czas.:tak::tak::tak:

A Asiuni za ciasto domowej robotki.pychota.tez bym chciala kiedys takie upiec.
a ty Asia wymislilas juz cos na ten obiad?:szok:

Do góry