reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Oleska my spotykamy sie w lister parku na placu zabaw albo w kawiarni, zależy czy spadnie deszcz. No i chyba o 12. Ale jak się trochę spóźnisz to się nic nie stanie:no:

reklama
oleska- my sie spotykamy w LISTER PARK o godz,12.00 na placu zabaw,ale jak nie dasz rady na 12ta to sie mozesz spoznic my bedziemy tam a potem zawsze idziemy tam do kawiarni na kawke no i przyjezdzaj bo my tez cie chetnie poznamy:-):-)

SYLWIA-OJ nie schlebiaj tak sobie:-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
OLESKA-bez problemu poznasz,bedzie pelno wozkow i bedziesz slyszala polski jezyk:-):-):-)
4muchy-fajnie ze ty tez przyjedziesz:-)

No nareście dziewczyny się odezwałyście już miałam się obrazic:-D.Super że będą nowe dziewczyny;-).Ampar3 i Asiunia a wy co jeszcze śpicie?!Biada mi się tu wymigiwac od spotkania:wściekła/y:.A ty Kasiek83 będziesz:baffled:?

ja niestety dzisiaj nie dam rady, czekam na tą kobietę i nie wiem o której ona wyjdzie. Mam nadzieje,że nie będzie długo, ale ma być ok 11.30 więc marne szanse...
Sylwia do zobaczyska dzisiaj.
Dziewczyny czy wiecie skąd złapac autobus do Ampar, jedzie z Interchange??

reklama
ja tylko tak szybko

ja sprobuje byc a jak nie to do jutra

Cfcgirl- tak 610 tez dojezdza do tesco- wysiadziesz na tym samym przystanku co 576

Do góry