reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

KASIA8118-ty nie dasz rady!!!przy takim spokojnym i kochanym dziecku:-):-p:happy::happy2::confused:A dzisisaj na tym placu zabaw z Ampar to ktory ktorego uderzyl??jak dobrze zrozumialam:-):-)
KAMA-ja tak napisalam z mysla ze jakos za tydzien albo dwa,bo tyle nas jest ze kazda musi miec troche czasu zeby sobie znalesc zastepstwo przy dzidzi:-)

reklama
Tak mi sie dzis ociezale z wami pisze,bo niemam internetu do poniedzialku i korzystam z bezprzewodowki a to takie g...o,ze szkoda gadac.
A ja we wtorek koncze 30 lat:szok:,boshe,ale mi sie postarzalo:no:

Moj mlodzieniec jeszcze nie spi tylko pluje,jego najnowsza umiejetnosc:-)

Kama o pluciu to Ty mi nic nie mów:wściekła/y::wściekła/y: Z Marcela leje się litrami:wściekła/y::wściekła/y: Wiecznie jest mokry:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Powinnam mu taki odkurzacz jak maja dentyści zamontowac:tak::tak::tak:
Uuuuuu 30-tka:-) Będziesz miała jakąś imprezkę z tej okazji?? Ciekawe co od synka dostaniesz:-)

Ja mam dopiero 20:-):-D

90.gif

Asiunia221 ja mieszkam w Stargardzie szczecinskim. to jak dziewczyny mam zaczac blagac meza czy nie?/ hehe juz sie go pytalam czy zostanie z malym jutro ale powiedzial tylko nooooo wpatrzony w mecz wiec nie wiem czy zajarzyl. czy za tydzien sie zbierzemy??

Doris-Jak mowa o piwie to ja jestem. Ale tak poznym popoludniem znaczy ok 17 moge . Zabieram tatuska na obiad z okazji niedzielnego swieta ale potem jednego moge chetnie chlapnac;-)
Cfcgirl- a do wtorku to ja sie postaram. Fajny pomysl z tymi ogloszeniami na bradford24:tak:
Kasia8118- maly byl zmeczony ale chociaz mi padl o 19. A teraz sie przebudza co chwile- okrutne zebiska:wściekła/y: a ja nie nie zniechecilam sie:-)
kamalodz- przybij piatke ja to przeszlam w kwietniu. Ale jak to mowia : Zycie zaczyna sie po 30tce. Wszystkiego dobrego wiec

Juz padam. ale bede twarda i jeszcze cos poczytam. pa

Doris78 to nie stało się na placu zabaw tylko u mnie w domu Krystian uderzył Szymona od Ampar w głowę słuchawką od telefonu:no:.Ma nadzieje że się nie gniewa wiesz jak to jest z dziecmi :zawstydzona/y:.Co do wypadu na piwko to ja bardzo bym chciała,ale mój mąż trochę nie bardzo się zgadza,ale jestem w trakcie negocjacji:rofl2: może następnym razem ;-).

reklama
Juz dostalam od synka prezent:-). Jak to powiedzial moj Krzysiek: zlozylismy sie z Maksikiem po piec dych,idz sobie cos kup:-D Dobre co?

Do góry