reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Kto jeszscze sie pisze na piwko???Doris,kasia i ja jestesmy chetne.Reszta tez da rade!!!wierze w was dziewczyny!!!to gdzie i o ktorej???:tak::-D
No wlasnie Kama co z nami bedzie??

ALe goraco na forum. ;-);-):-):-):-D:-D
Wczoraj napisalam mega duzego posta i mi sie skasowal a ten mecz tak mnie wnerwil ze nie moglam napisac drugi raz bo lapy mi sie trzesly hehe
Sylwia i Kasia8118 wam potrzeba jeszcze nie jedno dziecko a przynajmniej trojka wy to dajecie czadu na tym forum :-D:-D:-p
Z tym piwkiem to wy szybkie ja jutro to nie wiem czy dam rade ale bym sie postarla z calych sil chcialam podrzucic pomysl ze za tydzien w sobote moze wiecej by sie nas zebralo ale zobaczymy jak sie sprawa potoczy.
Doris zdrowka dla Kubusia zycze.
Asiunia a nasz wyjazd zbliza sie wielkimi krokami :))) ale sie ciesze :) a gdzie ty wogole mieszkasz w Polsce?

Jak bedziecie grzeczne to was przenocuje nawet! Ja nigdzie niemoge jechac bo Krzysiek pracuje.
Doris a dlaczego cie zaskoczylam???

Asiunia i to mi sie podoba!!!:-):-):-):-):-):-)
Kasia8118 ja bylam wczoraj wi dzisiaj w pracy wiec nie moglam.Ale nastepnym razem obiecuje,ze wpadne z niunka.
Doris78
takiej daty:tak::tak::-D to sie nie spodziewalas co?
Ja mogla bym dopiero po22.00 bo moj maz pracuje do 22.00 ale jak co ta ja bym do was dojechala.O!:blink:

reklama
Kasia83-ja mieszkam w okolicach gniezna,a ty??
Kama ty sie sto razy zastanow czy rzeczywiscie nas przenocujesz!!!Jak sie wszystkie do ciebie zwalimy!!!:tak::tak::tak:
Kasiunia-najwazniejsze ze do nas dojedziesz!!
Kasia8118-a ty masz ochote na to piwko jutro???
A co z niunka,ampar i reszta mamusiek??

Do góry