reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Marta spokojnie , masz jeszcze chwile. We wtorek najdalej na wieczor muszę mieć od ciebie zamówienie. Więc spoko, nie stresuj się kochana...A co do rzeczy po Szymonku, możesz się ogłosić na Bradford24.pl, Praca Bradford, Anglia, Bradford Praca, Anglia, Bradford , możesz też nowego posta tutaj zrobić pt,, giełda'' i wystawić zdjęcia. potem jak któraś z nas będzie miała coś na sprzedaz zawsze może wystawić również...

reklama
Kasia8118-jak nie masz co robic to wpadaj na jakies piwko do mnie!:-):tak:
Ja zaraz Ole ide polozyc spac i tez bede miala spokoj!Jutro mykam do pracy:-(.
Ja oczywiscie tez pisze sie na nastepne spotkanie.pozdrawiam

pani kierownik a my sie bedziemy wlasnie spotykac w Leeds a jak nie pasuje to sobie zalozymy swoj watek dla mamusiek z Leeds:-);-):tak::-D:laugh2::-p:rofl2:

Ale nowego wątku ja też nie pozwalam założyc:-p Jesteście na nas skazane:tak:;-)

Tak samo jak będziecie chiały po sklepach połazić...Jestem chętna. Jak to mówią zwarta i gotowa...

A wiesz że ja się wybierałam kiedyś do sklepów w shipley:tak: Zawsze jak tamtędy przejeżdżam to mam wrażenie, że są tam ciekawe sklepy i że znalzłoby się coś ciekawego:tak: A że łażenie po sklepach i wydawanie ciężko zarobionych przez męża pieniędzy to ostatnio moje hobby to możesz spodziewac się mnie niedługo:-)

Niunka- ja tez dziekuje za kawke . nastepnym razem po nastepnym razie u kasi zapraszam do mnie na wioche;-)

Następnym razem, po następnym razie u Ampar co będzie po następnym razie u Kasi to przyjedziecie do mnie:-);-)

ninnare jestem raczej szczupłej postury i nie wiedziec dlaczego brzuch tez mam mały gdzie powinien byc troszku wiekszy przynajmniej tak mi sie wydaje co do samopoczucia to zaczynam sie czuc ociężale i buty coraz ciężej założyc nie wspomne o spaniu to juz nie jest wypoczynek tylko kolejna męka prace tez mnie nie rozpieszcza od miesiaca prosze szefa o przeniesienie i nic mało tego czasami nawet pracuje koło 10 godzin dziennie 7 dni bez dnia wolnego a jak narzekam to mowią że ciąża to nie chroba ale nic to mniej jak więcej do końca

pozdrawiam :)

Asiunia221 na to piwko to może kiedyś wpadne;-) Dzięki za zaproszenie.Sylwia.m Jak będziesz kiedyś wybierała się do Shipley to daj znac ja też czasem lubię się tam wybrac z małym na spacerek.Ampar3 jestem w szoku że tak długo czekałaś na autobus:baffled: mam nadzieje że nie zniechęciło Ciebie to zbytnio i że jeszcze wpadniesz kiedyś na kawkę:-).Szkoda tylko Szymona pewnie biedak wykończony po tej wyprawie:confused:.

Cocolino25 a ja myślałam że tylko w Polsce traktuje się tak fatalnie kobiety w ciąży,ale z tego co ty mówisz to tu nic lepiej:no:.Wielka szkoda.Uważaj na siebie bo to różnie bywa:-(.Zdrowie dzidzi na pierwszym miejscu.Kasa rzecz nabyta;-).

Następnym razem, po następnym razie u Ampar co będzie po następnym razie u Kasi to przyjedziecie do mnie:-);-)
A potem do mnie:-):-):-)Kurcze dziewczyny,my chyba powinnysmy sie codziennie widywac,bo czyjemy jakis niedosyt po tych spotkaniach:-D:-D:-D

A ja bylam z Kuba u lekarza i dostal antybiotyk,gardlo ma czerwone,chociaz nie narzekal ze go boli:no::no:

KASIA8118-a gdzie ty dokladnie mieszkasz,ze masz blisko i do Niunki i do Shipley??

A moze wkoncu ustalimy date na te piwko i wszystkie razem sobie wypijemy ,a nie osobno:-):-pNo to ktora rzuca jakas date???:laugh2:

reklama
Do góry