reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Dzień Dobry:-):-):-)
Ale mi dzisiaj głowa pęka:szok::wściekła/y::szok::wściekła/y: Normalnie obudziłam sie już z bólem:szok::wściekła/y:
Myślałam, że tu troszke więcej będzie naskrobane od wczoraj:-:)-( Obijacie się dziewczynki:-)

reklama
Czesc kochane!!!!Nareszcie jestem!!!Ale dalyscie czadu przez te 3 dni!!!:szok:
A co do spotkania to bylo bardzo milo(narazie nie pamietam wszystkich imion,ale nadrobie)
Ja w srode po spotkaniu wyladowalam na emergency w szpitalu:-(,ale to wam opowiem na spotkanku w przyszlym tygodniu jesli dojdzie do skutku!!!
Kasia8118-dzieki za zaproszenie na nk
Sylwia.m-dzieki ze pozdrowilas wszystkie mamuski!i za zaproszenie do znajomych tez dziekuje!!!:-D
Jak uda mi sie to wkleje kilka fotek ze spotkania.
pozdrawiam

Hej :)

ninnare nie wiem gdzie sie przeprowadzisz ale siedziby consilu musisz szukac w miejscu zamieszkania poszukaj na necie a jak sie zapisac po prostu musisz tam isc i poprosic o formularz wypełnic i zostawic to tyle co do benefitów to musisz wejsc na strone consilu Council tax - contact us
i tam wszystko znajdziesz albo wydrukujesz i wypełnisz i wyslesz albo napiszesz do nich i wyślą ci formularz jak co to pytaj

Pozdrowionka :)

Hej
A ja dzis sie wyspalam, bo spalismy do 9.15:tak:, dziewne bo szymon poszedl spac o 20 wczoraj.

Doris - kochana ja jade 16 i 18 wracam z kuzynem i jego dziewczyna, wiec zawiadamiam ze jak bedzie spotkanie to mnie nie bedzie, przepraszam ale chyba rozumiecie ze ich nie zostawie.

Szymek teraz zasnol , a przed chwilka dostalam sms-a od kasi czy bede na placu, no i dupka. SORKI
Asiunia221- co sie stalo, a bylas z toba czy Olusia?

Sylwia -
ty to masz teraz urwanie glowy co z tymi testami? kuj kuj:-p Dobrze ze ja mam juz prawko :-)

Niunka-naszczescie Oli nic sie nie stalo,To ja bylam w szpitalu,Ale juz teraz sie dobrze czuje.
Zaraz pewnie bedzie padal deszcz bo tak sie zachmurzylo!:-(

hej dziewczyny. Fajnie ,ze macie spotkania w Bradford (super zdjecia) a teraz pytanko mamy z leeds czy my mamy swoj park?? Nie wiem jak dla Was ale do Bradford kawalek jest moze my cos pomslimy co Wy na to???:tak:

jestem za!!!!!! Mozemy sie spotykac np. w roundhay parku ale tam tez mam daleko:zawstydzona/y:,moze to byc kirkstall park -ten by mi najbardziej pasowal....:-) Ale mimo wszystko latwiej mi dojechac do jakiegokolwieg parku w Leeds niz do Bradford niestety. Musimy cos wymyslec:-)

reklama
Sylwia - ty to masz teraz urwanie glowy co z tymi testami? kuj kuj:-p Dobrze ze ja mam juz prawko :-)

No mam, szczególnie że mi się poprostu nie chce tego uczyc bo te pytania są nudne:wściekła/y: A nie chcesz mi oddac swojego prawka?:-p;-)

hej dziewczyny. Fajnie ,ze macie spotkania w Bradford (super zdjecia) a teraz pytanko mamy z leeds czy my mamy swoj park?? Nie wiem jak dla Was ale do Bradford kawalek jest moze my cos pomslimy co Wy na to???:tak:

Nie pozwalam:no::no::no::no:;-)
Wątek jest z Bradford to spotkania tez muszą byc w Bradford:-p;-)

Do góry