reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Jak dzisiaj moge wejsc na stronke to tutaj jest cicho!!!!Co wy mamuski robicie?
No tak Sylwia sie uczy,Doris pewnie wybiera sie po Kubusia,a reszta dziewczyn?????
Ja ogladam telewizje a Ola bawi sie w pokoju.Wczoraj bylysmy na zebraniu w przedszkolu,Pani dyrektor zabrala nas(rodzicow) do innego pomieszczenia i Ola pierwszy raz byla godzine sama z dzieciakami i pania nauczycielka.Potem powiedziala mi ze bardzo sie jej podobalo!!!:-D:-D
Kasia83-mam nadzieje ze wracasz do zdrowia i ze wreszcie sie spotkamy bo do wyjazdu juz coraz blizej.
Niunka fajnie ze przyjelas zaproszenie na nk.Caluski dla Szymusia

reklama
No jestem już wolna uśpiłam potworka i mam luz.Niunka standardowo dziękuje za kawkę,ale następna musi byc już u mnie :-).Ampar3 fajnie że przyjechałaś było miło mam nadzieje że będziesz częściej wpadac:tak:.Wielkie sorki za zachowanie mojego małego:-( mam nadzieje że Szymonek niema żadnego guzka na głowie:-(.Chyba faktycznie Krystian był już śpiący bo padł jak mucha jak wróciliśmy do domu z przystanku.A co to za knucie planów żeby spotkac się w Leeds:baffled:.

A to kilka obiecanych zdjec!!!

Załączniki

• PICT3375.JPG
    PICT3375.JPG
    273,1 KB · Wyświetleń: 39
  • PICT3370.JPG
    PICT3370.JPG
    369,6 KB · Wyświetleń: 40
  • PICT3372.JPG
    PICT3372.JPG
    335,2 KB · Wyświetleń: 40
  • PICT3374.JPG
    PICT3374.JPG
    283,5 KB · Wyświetleń: 37
  • PICT3371.JPG
    PICT3371.JPG
    386,3 KB · Wyświetleń: 40
kamalodz a gdzie Wy mieszkacie???pewnie okaze sie ze pare ulic dalej:-)
Ja wsumie tez do parku na kirkstall mam okolo 15 minut piechotka ale w przeciwnym kierunku niz ty. My mieszkamy na west parku. To co ktora chetna na spotkanie w Leeds-kolezanki z Bradford???????
Ja zrobilam sobie dzis z Maksikiem piesza wycieczke na headingley(dla nie wtajemniczonych jest to dzielnica studencka). Szlam w jedna strone ok. godziny,bo pomyslalam ze moze beda tam jakies fajne sklepy i kupie sobie jakiegos ciucha,ale niestety wrocilam do domu tylko ze szczoteczka do zebow:-D
Zakupy udane,hihihi:-D

hehe co za dyktatorska natura :-D
tu w leeds tez sporo parkow, prawie kazda dzielnica ma kawalek zielonego,
Kama roundhay nie znam bo mam daleko, ale kirkstall abbey bomba - bardzo ladne miejsce

Cocolino - wielkie dzieki za linka, przeczytalam, znalazlam swoje one stop centre i w poniedzialek ide!

A w ogole jak sie czujesz? jaki masz brzuszek :-) masz juz jakies rzeczy dla dzidzi?
ja cos ostatnio zaczynam czuc sie jak ciezarna ;-) marudze i w ogole
ale poki pogoda sie ochlodzila to jest dobrze, najgorzej jak upaly wroca wtedy wymiekam
wiem ze dla wiekszosci dziewczyn z maluszkami taka pogoda jest wymarzona na spacery :-) fajniutkie fotki - jakie wy wszystkie ładne :-)

Cześć dziewczynki. U nas dzisiaj ,,dzień rączek''.Marynia tylko z Mamusią i cokolwiek robiłam Marysia tylko ze mną. no ale od godziny w końcu śpi. teraz odpoczywam i pisze...
Co do spotkania to ja tez się dostosuje, jak tylko będziecie miały ochotę przyjechac do Bradford, mówię o laseczkach z Leeds. Nie odłączajcie się od nas, bo milutko się pisze. No a kto wie, może kiedyś do Leeds podjedziemy...
Pogoda wstrętna i nie byłyśmy nigdzie. Jak któraś się będzie do Shipley kiedyś wybierać do ja chętnie się spotkam. Tak samo jak będziecie chiały po sklepach połazić...Jestem chętna. Jak to mówią zwarta i gotowa...
Kasiu jak kochanie w Polsce. Ale ci zazdroszczę.Ja już powoli odliczam dni...
pozdrawiam

Moj maly juz padl. Byl poza domem ponad 6 godzin wiec zmachany.

Niunka- ja tez dziekuje za kawke . nastepnym razem po nastepnym razie u kasi zapraszam do mnie na wioche;-)

Kasia8118- ja tez fajnie spedzilam dzien. Na autobusy czekalam 30min kolo ciebie i potem 20min na interchenge a maly i tak nie zasnal. Do domu zladowalam o 16.40:szok:
Nastepnym razem tez u mnie. Siniaka niet;-)

CFcgirl- a nastepne zamowienie kiedy zbierasz bo ja to nawet nie mam czasu sobie przysiasc porzadnie do tego katalogu?

Ide chyba polezec bo ciezko tak od 5.15 normalnie funkcjonowac. Kurde czlowiek lepiej sypial za niemowlectwa szymonka
papapa

reklama
Do góry