reklama
kasia8118
Fanka BB :)
Ampar3 jeżeli chodzi o autobusy to jedzie 645 lub 646 .
Kasiunia i Fabian
Hej dziewczyny.!!!
Dzieki za mile slowa to tak na poczatku.Wlaczylam wlasnie forum a tam tyle stron do czytania.Widze ,ze sie co niektore nudzily w domku co?
W pracy jakos tam czas mi zlecial nawet w miare szybko.Ale teskniklam oczywiscie zdjecie Fabianka sobie powiesilam i co chwile na nie zerkalam.
A Doris chyba Ty pytalas czy na pelen etat.Nie tylko na 16 godzin(2 dni po 8).
Moj maz sie spisal synek jest caly i zdrowy.Nawet obiadek byl gotowy.:-):-):-):-):-):-)
Koncze i ide sie pluskac.
OJ ogladalyscie mecz?sedzia kalosz!!!co?
Dzieki za mile slowa to tak na poczatku.Wlaczylam wlasnie forum a tam tyle stron do czytania.Widze ,ze sie co niektore nudzily w domku co?
W pracy jakos tam czas mi zlecial nawet w miare szybko.Ale teskniklam oczywiscie zdjecie Fabianka sobie powiesilam i co chwile na nie zerkalam.
A Doris chyba Ty pytalas czy na pelen etat.Nie tylko na 16 godzin(2 dni po 8).
Moj maz sie spisal synek jest caly i zdrowy.Nawet obiadek byl gotowy.:-):-):-):-):-):-)
Koncze i ide sie pluskac.
OJ ogladalyscie mecz?sedzia kalosz!!!co?
ampar3
Kasiunia i fabian- kalosz oj kalosz i to nad kalosze
Sylwia- a gdzie to moge znalezc, to zaproszenie znaczy?
Kasia 8118- to umowmy sie ze ja wyjde z domu tak okolo 9.30 bo ja musze do centrum najpierw dojechac i jak wsiade w autobus to dam ci znac. No chyba ze cos rano nie wypali to ci wysle wiadomosc ze mnie nie bedzie
Dziewczyny- mam bardzo duzo rzeczy po szymonku do sprzedania zarowno zabawek, gadzetow , przyborow, ciuszkow itd i tak myslalam ze bym sie moze postawila na gieldzie na tym car boot sale znaczy ale nie wiem czy takie rzeczy tam wogole chodza bo nie bylam? Cos wiecie moze?
Sylwia- a gdzie to moge znalezc, to zaproszenie znaczy?
Kasia 8118- to umowmy sie ze ja wyjde z domu tak okolo 9.30 bo ja musze do centrum najpierw dojechac i jak wsiade w autobus to dam ci znac. No chyba ze cos rano nie wypali to ci wysle wiadomosc ze mnie nie bedzie
Dziewczyny- mam bardzo duzo rzeczy po szymonku do sprzedania zarowno zabawek, gadzetow , przyborow, ciuszkow itd i tak myslalam ze bym sie moze postawila na gieldzie na tym car boot sale znaczy ale nie wiem czy takie rzeczy tam wogole chodza bo nie bylam? Cos wiecie moze?
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Ampar to zaproszenie powinno się wyświetlic u góry zaraz jak się zalogujesz:-) A z rzeczami szymona możesz śmiało jechac na carboot Tam rzeczy dla dzieci szybko się rozchodzą pod warunkiem że ceny nie wywindujesz
A kiedy ktoś nas w wyku odwiedzi???
A kiedy ktoś nas w wyku odwiedzi???
kasia8118
Ampar3 ok.to jesteśmy umówione na jutro.Mam nadzieje ze wypali:-).Niunka i Kasia a wy dacie rade się spotkac z nami na placu?
kasia8118
Dzień dobry wszystkim:-).Dzisiaj wstałam 5.50 i bardzo jestem śpiąca aż oczy mnie bolą bo wczoraj nie mogłam spac a tu jeszcze tak wcześnie mały wyskoczył z łóżka:-(.Pewnie większosc z was jeszcze spała. jak ja już buszowałam po kuchni.
ampar3
Czesc wam. Ja dzis mialam pobudke o 5.15
Kasia- ja wyjade do ciebie na pewno ale gdzies tak ok 10. Potem juz w tym wlasciwym autobusie dam ci znac ze wyjechalam to mniej wiecej wiesz ile sie jedzie z centrum. Maly po swej porannej pobudce sobie smacznie zasnal a ja chodze nieprzytomna jak po niezlej imprezce
No to sprobuje w ta niedziele sie wystawic na gieldzie. Bo jak sie mamy wyprowadzac to mi sie nie chce z tym wszystkim przenosic a wyrzucic tez szkoda. A na ktora gielde najlepiej?
Milego dnia
ps. Doris- do tego homehunters to ja jestem zapisana od lipca i nic ale moze cos
Kasia- ja wyjade do ciebie na pewno ale gdzies tak ok 10. Potem juz w tym wlasciwym autobusie dam ci znac ze wyjechalam to mniej wiecej wiesz ile sie jedzie z centrum. Maly po swej porannej pobudce sobie smacznie zasnal a ja chodze nieprzytomna jak po niezlej imprezce
No to sprobuje w ta niedziele sie wystawic na gieldzie. Bo jak sie mamy wyprowadzac to mi sie nie chce z tym wszystkim przenosic a wyrzucic tez szkoda. A na ktora gielde najlepiej?
Milego dnia
ps. Doris- do tego homehunters to ja jestem zapisana od lipca i nic ale moze cos
reklama
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
Czesc dziewczyny!!!JA tez dzisiaj milalam kiepska noc,najpierw nie moglam zasnac a potem Kuba co chwile sie budzil ,a to picie,siku a to goraczka i bol glowy:--(Ide dzisiaj z nim do lekarza,bo te bole glowy mnie nie pokoja:-(
Ampar3-ja tam jezdze o 8 i juz ludzie sa wystawieni:-)Tagze czeka cie pobudka wczesnie rano:-)zreszta masz to codziennie
KAMA-to moze wlasnie bys pociagiem przyjechala:-)wtedy podroz by Ci zajela godzinke:-)fajnie by bylo:-)
Ampar3-ja tam jezdze o 8 i juz ludzie sa wystawieni:-)Tagze czeka cie pobudka wczesnie rano:-)zreszta masz to codziennie
KAMA-to moze wlasnie bys pociagiem przyjechala:-)wtedy podroz by Ci zajela godzinke:-)fajnie by bylo:-)
Podziel się: