reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Dzień dobry wszystkim w ten słoneczny dzionek:-).Wstałam dzisiaj o 6 rano,ale nie mogłam nic napisac bo nie chciało mi otworzyc strony BB:wściekła/y:.Teraz udało mi się uśpic małego to mam chwile wolnego:tak:.Kurcze ,ale super pogoda aż chciało się wstac z łóżka.Pewnie będzie dzisiaj cisza na forum w taką pogodę :confused: .Ale wcale się nie dziwie bo taka pogoda to żadkosc i trzeba korzystac :happy:.To co w środę na spotkaniu będą same murzynki,ewentualnie mulatki:-D?

reklama
dziewczyny moze ktoras czytala ksiazke
Jak mówić, żeby dzieci nas słuchały.
Jak słuchać, żeby dzieci do nas mówiły?

bo mam zamiar kupic i nie wiem czy warto,czytalam recenzje i ludzie ja polecaja ale pomyslalm ze moze wy mi cos doradzicie:-)

Czytalam te ksiazke i moim skromnym zdaniem jest dobra. Niestety moja ksiazka zostala w Polsce. Ale jak bede w odwiedzinach to napewno przyjedzie ze mna. Jest dobra.

Witam wszystkie mamuski w tak piekny dzionek!!!:-)
Co u was slychac?my sie ubieramy i jedziemy na zakupy,musze zaopatrzyc Ole w jakies sandalki po zeszloroczne sa za male!!!Jejku jak te nasze dzieciaczki szybko rosna!!!:-D
Pogoda rzeczywiscie nas rozpieszcza mam nadzieje ze bedzie tak cieplo w srode!!:tak:
Zazdroszcze Karolinie i Myszavik ze sa juz w Polsce!!!My tez sie nie mozemy doczekac wylotu!!!!
Sylwia jak bedziesz miala ochote to wpadnij jutro,jak bedzie ladnie posiedzimy na ogrodku albo moze jakis spacerek?Ola wlasnie nasiusiala mi na pologe!juz nie mam na nia sily!!:crazy::crazy::crazy:

Asiunia - faknie z tym siusianiem:-D

Kasiu.j - czy to czasem nie jest w Leeds , a niedaleko jest Tropicl World.? Cos mi to miejsce przypomina. :confused:
Wszystko by sie zgadzalo , tez jest taki zbiornik wodny ,ktory mozna odejsc naokolo.
Duze obaszary polanek , cafe , no i ten Tropical world.
Swietne fotki.

Helloł:-):-):-):-):-)

Ale mamy piękną pogodę:-):-):tak::tak::-):-)

Asia ja jutro idę ważyc Marcela to wracając podejdę po Ciebie to coś wymyślimy:-) A z Olą to jeszcze całe szczęście że to tylko siuśki:-p:-p

A Marcel przemieszcza się po podłodze jak wariat:szok: Sam nawet nie zdaje sobie sprawy ze swoich umiejętności:no: Jeny a jeszcze niedawno w brzuchu siedział:szok::szok:

Witam sie mamuski!!!!
Mamy w koncu super pogode. Lezymy sobie z Maksikiem przed domem w ogrodeczku i grzebiemy w necie:-)
Moje kochanie wczoraj pierwszy raz przewrocil sie z brzuszka na plecyki. Ale jestem z niego dumna!!!!
Sylwia dzieki za wpis na bobasach!!!
Teraz juz z dnia na dzien widze coraz wieksze postepy w Maksika rozwoju. Boze jak ten czas leci,za dwa dni bedzie juz mial 4 miesiace:-D
Jak dziewczyny wrazenia po meczu? Dobrze ze chociaz Kubica dumnie reprezentuje nasz kraj.
Sylwia to kiedy przyjedziesz autkiem do Leeds nas odwiedzic???:-). Ciekawe jak pojdzie Ci egzamin,tutaj podobno jest latwiej niz w Polsce. Ja zdalam dopiero za 4-tym podejsciem. Za nerwowa ze mnie kobitka. Natomiast jezdze juz od 8 lat bez zadnej kraksy. Egzamin byl dla mnie okrutnym stresem.

Oj Kama ja nie wiem czy kiedykolwiek uda mi się zdac:baffled::-p:wściekła/y:
Ale nie wiem czy łatwiej:no: zależ na kogo trafisz, bo są egzaminatorzy, którzy czepiaja się szczegółów:baffled: Ech, zobaczymy. Ja prędko nie pójdę na egzamin:no: Narazie muszę testy zaliczyc:-p
Kama przyjedziesz w środę???? Musisz:tak:;-)

Asia teraz mi sie przypomniało że jutro o 13 muszę byc w Bradford. Jak masz ochotę może pojedziesz ze mną??

Tak cale szczescie ze to byly tylko siuski!!!!!ale ostatnio udalo jej sie cos innego zrobic!!!:tak::szok:
Sylwia-ja dzis bylam w miescie i szczerze ci powiem ze mam dosc!!!nie nadaje sie na wypad do miasta w taka pogode i to jeszcze z Ola -MASAKRA!!!!Mimo wszystko wole siedziec w ogrodku a potem pochwalic sie opalenizna!!!!!!Zartuje,teraz o niczym innym nie mysle jak tylko o szklance zimnej wody i odrobiny cienia!!!Ale zakupy sie udaly,i z tego sie ciesze!!!:-D:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
A teraz chodzi i przeprasza!!!!i jak tu sie na nia gniewac??

Asia - to tak jak moj Kubus. Cos na rozrabia to od razu przychodzi do mnie i mnie przeprasza, caluje, przytula, obiecuje, ze juz nigdy nie bedzie psocil, zeby tylko mu kary nie dac :-) jaki jest wtedy slodziutki, a 5 minut pozniej juz nic z tego nie pamieta

Kasiu.j - czy to czasem nie jest w Leeds , a niedaleko jest Tropicl World.? Cos mi to miejsce przypomina. :confused:
Wszystko by sie zgadzalo , tez jest taki zbiornik wodny ,ktory mozna odejsc naokolo.
Duze obaszary polanek , cafe , no i ten Tropical world.
Swietne fotki.

Nie, Ogden jest w kierunku na Halifax. Ale te zbiorniki sa czesto do siebie podobne.

A Marcel przemieszcza się po podłodze jak wariat:szok: Sam nawet nie zdaje sobie sprawy ze swoich umiejętności:no: Jeny a jeszcze niedawno w brzuchu siedział:szok::szok:

Fajnie :-) a moj za wszelka cene chce siedziec. A z jazda to zobaczysz, szybko pojdzie, musisz tylko troche godzin wyjezdzic.

Moje kochanie wczoraj pierwszy raz przewrocil sie z brzuszka na plecyki. Ale jestem z niego dumna!!!!

Jak dziewczyny wrazenia po meczu? Dobrze ze chociaz Kubica dumnie reprezentuje nasz kraj.
Sylwia to kiedy przyjedziesz autkiem do Leeds nas odwiedzic???:-). Ciekawe jak pojdzie Ci egzamin,tutaj podobno jest latwiej niz w Polsce. Ja zdalam dopiero za 4-tym podejsciem. Za nerwowa ze mnie kobitka. Natomiast jezdze juz od 8 lat bez zadnej kraksy. Egzamin byl dla mnie okrutnym stresem.

Gratulacje dla Maksika :-)
My meczu nie ogladalismy, bo ja sie za bardzo denerwuje takimi imprezami. :-)
Tutaj tez rozni sa egaminatorzy. Ja zdalam za drugim razem. Za pierwszym kobita mi tlumaczyla, ze niepewnie sie czuje na rondach i za malo patrze w lusterka :confused: A za drugim razem mialam takiego fajnego hindusa w turbanie, jakby prosto z Indii przyjechal :-) caly czas zartowal i chociaz zrobilam wiecej bledow to mnie nie oblal :-)

Kubus - czlowiek guma i Macius - akrobata (moze cyrk zaloze :-))

Do góry