reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Hejka, ja tylko chciałam życzyć wszystkim miłego dnia :) Zaczęłam pracować i wracam z pracy wypompowana i już na nic nie mam siły. No ale chociaż na koniec sierpnia będzie kaska :-D . Tylko z wakacji nici :-(

reklama
hEJKA

dziewczyny nie wiecie moze kiedy teraz beda i gdzie te wyprzedaze dla dzieci? Co kiedys byly w Clec...heaton czy jaos tak to miasto sie nazywalo??
|Moze wiedziecie gdzie i jaki adres?? Dziekiii,
Jak tam wakacje?????

Dzieńdoberek wszystkim :-) Ja teraz caly tydzień będę miała wolny, tak, że Werka możemy spotkać się w parku (oczywiście jak będzie pogoda) i myślę, że w jakiś dzień ciebie nawiedzę, daj znać tylko kiedy Tobie pasuje :tak: . Jeżeli nie będzie padało to może tak po 15-16 wybiorę się dzisiaj z małym do parku. Może uda nam spotkać :tak:
A wszystkie mamusie co tak zamilkły? ;-)

Hejka
My dopiero do domu dotarlismy. Zmoklismy bo zostawilismy spory kawalek auto od parku, a ze teraz wielkie ryzyko stania pod drzewem:baffled:
MamaTrojeczki - a gzie pracujesz jak moge sie spytac? Ja tez sobie znalazlam zajecie. I nie narzekam pare groszy jest...
PRzynajmniej nie nudze sie w domu. W tym tygodniu nie ma sprawy, ale wtorek ide do College na test bo sie zapisalam. A w srode niestety musze byc w jobs centre o 15... ale inne dni czemu nie...

hejka!
Dziewczyny mam pytanie do Was: otoz czy wiecie gdzie moge w naszej okolicy dostac sie do ginekologa?? wiem ze to trudne tutaj ale ja musze sie skonsultowac z ginem a do Pl nie mam jak jechac. moim powodem sa bardzo dlugie cykle.... ostatni byl prawie 50 dnia teraz znowu juz ponad 50 dni.... dobija mnie to. moze ktoras z Was bedzie w stanie mi pomoc?? (a chodzi tez o to ze stram sie o dzidzie i te nieregularne cykle utrudniaja mi to...)
pozdrawiam

GABRYSKA jesli do polskiego to przychodnia manchester raczej -nic mi innego nie przychodzi do glowy ale tam ofc zaplacisz :) albo idz do rodzinnego powiedz jaki masz problem i moze oni cos zaradza :)

Gabryska123 idz do swojego GP i powiedz o problemie, wysle cie na scan i na badania poziomu hormonów a jak cos bedzie nie tak to skieruje do ginekologa! tutaj ogolnie z kazdym problemem najpierw trzeba isc do gp no chyba ze chcesz od razu do gina to tylko prywatnie, przynajmniej ja tak miałam.pzdr i powodzenia

Milko ja tu zagladam coraz i czekam az ktos sie odezwie??
Pewnie wszyscy sa na wakacjach, a my juz po!!!:( :(
I mialam w polsce upal ponad 30 stopni przez dwa tygodnie. Opaleni, wygrzani a tutaj od pon telepiemy sie w pod koldrami.
Ja znow musze sie przyzwyczajac do tej pogody, po ubierana jak by bylo na minusie.
Deszcz, ponuro gdzie to slonce co mnie budzilo codziennie rano w PL :-:)-(
Nawett na spacer sie nie chce isc. Pod koldrami leze a LAura coraz przychodzi sie nagrzac do mamci:)
Ale steskniona za zabawkami to spokoj na kilka dni zanim przejrzy wszystkie:-D:-D

reklama
werkamirek zazdraszczam..... to pewnie opaleni niezle jestes :) wreszcie sie rozpogodzilo,dzieciaki do szkoly a tu taka pogoda :szok:

Do góry