reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Hej.

Co robicie laski w ten słoneczny dzien:sorry::tak::-D?Bo u nas nudy chłopaki bawią się ciastoliną a ja umieram z nudów.Kurcze nie mam dzisiaj pomysłu na obiad:no:.

Tynia i wiki i mamatrojeczki dzięki za linki.Chyba poczekam aż trafi się gdzieś w dobrej promocji bo teraz wychodzi dosyć drogo a mi się aż tak nie spieszy bo moja lodówka działa jeszcze całkiem dobrze :tak:.Ale będę miała na oku ten model :tak:;-).

Czesc:-)

Kasia u nas tez nudyyyy wrrr co za pogoda, caly dzien pewnie przesiedzimy w domu bo gdzie tu wyjsc jak caly czas leje:wściekła/y:
A na obiad u nas golabki:-)
Mamatrojeczki fajnie ze spotkanko sie udalo:-) a ten szampon Twojej Natalki to jakis taki dobry jest bo ja tez czasami uzywam tego fioletowego i moze jak bylby jakis fajny to bym sprobowala:tak:
WerkaMirek wspolczuje zabkowania:-( a tym ze masz spokoj to powinnas sie cieszyc bo jeszcze nadejdzie taki dzien gdzie zatesknisz za tym spokojem:-D

No to nic czas uciekac moze jakas kawke spic bo ta pogoda jest zamulujaca:crazy: Milego dnia mimo wszystko zycze:-)

Kasia ja robię dzisiaj dla Chrisa rosół na wołowince, znaczy się - odleję z dużego garka, a z reszty zrobię zupę warzywną. Niestety nie przepada on za fasolką i groszkiem zielonym w zupie :no:. Ale i na to będzie pora. Zupki mi wystarczy na dwa dni :-D Wczoraj miałam placki ziemniaczane z gulaszem z papryką i marchewką :-p . Co do pogody to masakra. A już myślałam, że będzie ładna pogoda, bo rano słoneczko tak dawało :szok: . Jeszcze dzisiaj dostałam @ :wściekła/y: Kurcze oby pogoda poprawiła się na poniedziałek bo u nas wyjazd do Manchester-u złożyć wnioski na paszporty. Może się któraś orientuje ile ważny jest podpis na oświadczeniu na zgodę na paszporty?

hej hej

my tez zamulamy w domu.bylismy na szczepieniu,Natek teraz śpi a ja ciup do kompa:-D
kasia ja mam na obiad sos z piersi kurczaka z pieczarkami,mój ziemniaki a ja ryż do tego,i fasolka szparagowa :)

agaam ale bym zjadła gołąbków,ale musze się przyznać bez bicia,że nigdy nie robiłam:zawstydzona/y: bo nie nawidze zawijać,a te bez zawijania nie smakują tak dobrze.

mamatrojeczki weekedn ma być niespecjalny z tego co widziałam na necie.

kurde nie moge sie wykurować,znowu mnie coś dorwało,cholera.

no cni ide pranie rozwiesić bo się wyprało,a potem do pracy ide.także zycze miłego dnia :-)

Agaam moja córka jest z niego bardzo zadowolona, z tej serii masz też odżywki. Używa się dwa razy w tygodniu i włosy nie są żółte. Spróbować zawsze można. Kosztuje niecałe 3fule w tym nowym disconcie na foster square, są tam też odżywki. :-)

Witam.

U nas bez zmian pogoda do kitu także pewnie będą nudy.
Dobrze że R szybko dzisiaj konczy to chociaż może na jakieś zakupy ruszymy.

Mam pytanko czy któraś z was jezdzi na rynek do Bingley?Warto tam jechać duży jest?Macie może kod pocztowy?Bo tak mnie kusi żeby się przejechać w niedzielę tylko pytanie czy jest sens w taką pogodę?

reklama
Kasia w Bingley jest spory rynek i jest całoroczny. Byłam tam kilka razy. Wydaje mi sie ciekawszy niż ten przy lotnisku (Leeds-Bradford) . Tutaj masz link do informacji o tym car boot: Bingley Car Boot Sale, Yorkshire - Home . Dodatkowo jest tam taka hala, że jak pada to ludzie są tam pochowani. Wiadomo jednak, że mało sprzedających jest w taką pogodę. No i trzeba być jak najwcześniej. Są ogromne kolejki by wjechać na parking :wściekła/y:Płacisz za auto nie za osoby, bo w Leeds płaci się za osoby :no: . Pojedź i zobacz, każdy szuka czegoś innego, może akurat trafisz na to co ciebie interesuje :tak: tutaj masz adres: Keighley Rd, Bingley, BD16 2RE

Do góry