reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Hej, ja tylko chciałam powiedzieć dzień dobry i lecę na spacerek, bo szkoda marnować taką śliczną pogodę. Mam tylko nadzieję, że jest ciepło, bo przez okno wygląda bardzo ładnie :tak:
Później postaram się coś napisać...
Izunia1986 gratulacje dla Natka, że juz stanął na własne nogi :-D

reklama
kasia ja mialam kiedys na rachunek gas i nie bylam zadowolona bo nigdy nie wiedzialamile przyjdzie :-D:-D:-D
teraz mam na karte gaz i elektryke i jest fajnie bo nawet jak zapomnialam ostatnio zaladowac elektryki towlaczylam debet :zawstydzona/y: potem zabralo mi 20p wiecej jakuzupelnilam ale przeciez debetu nie wlaczasz caly czas..... wydaje mi sie ze w sumie na to samo wychodzi a jezelinawet karta jest drozsza od rachunku to nie widac zbytnio tej roznicy :)

a co do domku to wy mozecie potem go wykupic czy raczej nie ;-)

HOLA!!!!

My po spacerku, i jestem dumna z mojej Laurci. Bylysmy na spacerku i malutka nie spala ale siedziala sobie grzecznie w foteliku, trzeba szybko sprowadzic spacerowke z Polski bo mala juz za duza na gondole:-D:-D

Izunia - Impreza zaczyna sie o 14-19 w Bradford,Napisali tak w gazecie.

The Free celebration event will take place on Saturday,24march and will include street teatre, free running ( a type of urban gymnastics ), live music, fireworks and spectucular foutain displays.

Moze bedzie ciekawie?:)

A jesli chodzi o zabki, to chyba to przez to:( Widze juz dwie jedynki przebijajace sie przez dziaselka.

Ostatnia edycja:
Kurde, a miałam taaaakie plany na tą sobotę. A tu się tyle atrakcji szykuje, że chyba moje plany sz*** trafi :tak: I muszę przyznać, że wcale tego nie żałuję :no: Zaplanowałam sobie wielkie wiosenno-wielkanocne porządki na ten weekend - wielkie sprzątanie, mycie okien, pranie firan i porządki w ogrodzie...a tu rano trzeba jechać na carboot :tak:, a po obiedzie do centrum na wielkie otwarcie :-) Sprzątanie niestety nie ucieknie, zrobię to w następnym tygodniu :happy:
Zuzia dopiero niedawno wstała z poobiedniej drzemki, spała prawie 3 godziny, a ja się cholernie nudziłam. Z nudów wypiłam 3 kawy i cappucino, hmmm ciekawe czy ja dziś w ogóle zasnę :eek:

My bierzemy sie za sprzatanie chyba za tydzien. Bo neistety "piesek" pewnie szybko nabrudzi nam znow w domku:wściekła/y::wściekła/y:
A zaraz biore sie za odkurzanie:-)

Hagie - ja dzis wypilam dwie kawy, i juz mi sie telepia rece:baffled::baffled:

Hej.Ja się nie odzywam bo wczoraj złapał mnie po południu jakiś wirus i leciało zemnie jak z kranu dołem i górą także totalna masakra.Dzisiaj już niby lepiej ale cały czas jestem słaba i mi niedobrze :-(.

HaGie domek jest z accentu.

milko nie wiem czy będzie możliwość wykupu :no:.A wy czekacie na jakiś domek z openmoves?

Dzięki laski za opinie w sprawie gazu i prądu:tak:;-).mam tylko jeszcze jedno pytanie czy ten gaz i prąd na kartę można zadłużyć?Pytam się bo my w sumie nie spisywaliśmy liczników ale w accencie znali ich stan i tak się zastanawiam czy powinniśmy sami jeszcze raz je sprawdzić czy może jest to zbędne bo nie ma opcji że by je zadłużyć ze względu na te karty:baffled:.

reklama
Ale sie spieniłam, weszłam na stronę konsulatu w Manchester i chciałam umówić spotkanie o paszporty dla dzieci, termin spotkania mnie powalił 11,06,2012 :wściekła/y: . Sprawdzalam w Londynie a tu niespodzianka termin juz na kwiecień ALE: Nie przyjmuje się wniosków od osób, które nie zamieszkują w okręgu konsularnym WK LONDYN. To chyba jakaś kpina. nie dość , że na spotkanie mam czekać 3 miesiace to jeszcze kilka tygodni na paszport. Do tego cena też powalająca, za dwa paszporty będę musiała zapłacić 92 fule po zniżkach uczniowskich :wściekła/y::szok::wściekła/y: . Do tego jeszcze zdjęcia i jazda do Manchesteru i pękną 2stówki conajmniej :wściekła/y::no::crazy:

Do góry