reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Hagie, Izunia - to teraz trzeba zmobilizowac wiekszosc dziewczyn i jakos dopasowac termin. Wolicie przed swietami czy po??

A ja mam pytanko dotyczace pytan. Zwiazku z tym ze zostajemy w tym roku na swieta, wiecie moze gdzie mozna poswiecic w ktorym kosciele koszyczek??

Hagie możesz zaznaczyć tygodniowo dwie oferty :tak: . A jak któraś tobie później nie będzie odpowiadać możesz usunąć i zaznaczyć kolejną. Ja zaznaczałam zawsze o północy, jak tylko pojawiały się oferty. Wówczas jesteś pierwsza z tych, którzy mają taką samą punktację jak ty :tak: . Zawsze większe szanse. My pierwszą ofertę mieliśmy chyba po miesiącu. Masz 3 sypialnie czy 2?
Izunia powodzenia :-)

Witam.

My już podpisaliśmy dzisiaj umowę na nowy domek tylko najśmieszniejsze jest to że nie mamy jeszcze kluczy:tak::-D.No nic dzisiaj ma nam ktoś podrzucić:tak:.Także od piątku R będzie miał ręce pełne roboty:tak:.

HaGie dostaliśmy domek.Mieliśmy kupić w tym roku ale że fajną chatkę nam zaproponowali to stwierdziliśmy że z kupnem jeszcze poczekamy :tak:;-).

izunia1986 trzymam kciuki za pracę:tak:;-).Co do farb to też niedawno kupowałam B&M i są w miarę spoko i fakt cena dobra:tak:.

WerkaMirek ja odpadam ze spotkań w najbliższym czasie bo roboty kupa:-(.

Laski ma lub miała któraś z was gaz i prąd na kartę?Czy to wychodzi drożej czy normalnie tak samo jak ma się zwykłe rachunki:baffled::confused:?

Kasia - ok, szkoda troche ze nie wpadniesz:-( Ja mam prad i gaz na karte. Ogrzewanie mamy na gaz i wychodzi zdecydowanie taniej niz na prad jak wczesniej. Majac karte miewiecej wiesz ile spalasz energi...
A gdzie dostalas domek? Jaka dzielnica? Ile pokoi?

Czesc Dziewczyny:-)
Ja dzis mam troche luzniejszy dzien wiec wypada sie odezwac:tak: Bylysmy z niunka na play grupie potem na zakupkach a teraz odpoczywamy:tak:

Kasia no w koncu Gratuluje!!! i witaj w klubie z tymi rekoma pelnymi roboty:tak: Widze ze jakis dobry czas nastal dla nas:-)co do kart na elektryke i gaz to nie mam pojecia jak to wychodzi bo nigdy tego nie mielismy:no:
WerkaMirek ja jeszcze nie wiem jesli chodzi o spotkanie bo poki co u mnie wszystko jest na wysokich obrotach, ale jesli mialabym jakis luzniejszy dzen to bardzo chetnie:tak:
Izunia trzymam kciuki:tak:aaa wlasnie slyszalam ze ostatnio poznalas moja bratowa;-)
WerkaMirek w Pl parafii w bradford beda swiecic koszyczki ale kiedy to nie mam pojecia bo my jezdzimy do huddersfield do kosciola, ale tam tez jeszcze nic nie mowili:sorry2:
Doris witaj wsrod nas:tak: Fajnie ze wypadzik sie udal:tak:

Dobra wiecej i tak nie wycisne z mojej lepetyny wiec czas konczyc i wstawic obiad:tak:

Kasia a długo czekaliście na ten domek??? Szkoda, że odpadasz ze spotkania, ale rzeczywiście teraz masz inne sprawy na głowie :tak: Na temat gazu i prądu na kartę niestety nie mam nic do powiedzenia, bo nigdy tak nie miałam :no:
Mamatrójeczki dzięki za info...nam się należą tylko 2 sypialnie, bo jedno dziecię posiadamy :-) ale dostałam też ofertę jednego domu z 3 sypialniami, tylko, że to gdzieś poza miastem BD18 albo BD22 teraz nie pamiętam. A możesz mi jeszcze napisać, czy mozna odmówić, jeżeli się okaże, że ten dom mi w ogóle nie odpowiada? Czy to nie spowoduje, że mnie całkiem z listy skreślą??? A Ty po miesiącu już dostałaś ofertę, żeby obejrzeć dom??? Szybko :tak: a w jaki sposób oni się kontaktują - dzwonią, wysyłają listy, czy jakoś on-line? Kurde, przepraszam, że tak zasypałam Cię pytaniami, ale Ty jesteś małą skarbnicą wiedzy - wiesz wszystko, co jest potrzebne :szok: Bardzo dużo ofert jest z HolmeWood, w większości flaty :tak:
WerkaMirek ja bym chyba wolała przed świętami...a jajeczka można w Polskim Kościele poświęcić, tylko nie wiem dokładnie w jakich godzinach w Wielką Sobotę.

HaGIe no my składaliśmy papiery o dom z 3sypialniami jak byłam na początku drugiej ciąży także trochę się naczekaliśmy:tak:.

A my z openmoves nie dostaliśmy żadnej propozycji przez ponad rok:wściekła/y:.I też mogliśmy bidować tylko dwie sypialnie.

reklama
Do góry