Kasia a długo czekaliście na ten domek??? Szkoda, że odpadasz ze spotkania, ale rzeczywiście teraz masz inne sprawy na głowie
Na temat gazu i prądu na kartę niestety nie mam nic do powiedzenia, bo nigdy tak nie miałam
Mamatrójeczki dzięki za info...nam się należą tylko 2 sypialnie, bo jedno dziecię posiadamy :-) ale dostałam też ofertę jednego domu z 3 sypialniami, tylko, że to gdzieś poza miastem BD18 albo BD22 teraz nie pamiętam. A możesz mi jeszcze napisać, czy mozna odmówić, jeżeli się okaże, że ten dom mi w ogóle nie odpowiada? Czy to nie spowoduje, że mnie całkiem z listy skreślą??? A Ty po miesiącu już dostałaś ofertę, żeby obejrzeć dom??? Szybko
a w jaki sposób oni się kontaktują - dzwonią, wysyłają listy, czy jakoś on-line? Kurde, przepraszam, że tak zasypałam Cię pytaniami, ale Ty jesteś małą skarbnicą wiedzy - wiesz wszystko, co jest potrzebne
Bardzo dużo ofert jest z HolmeWood, w większości flaty
WerkaMirek ja bym chyba wolała przed świętami...a jajeczka można w Polskim Kościele poświęcić, tylko nie wiem dokładnie w jakich godzinach w Wielką Sobotę.