Hagie możesz odmówić 3 razy, tylko, że po trzecim razie musisz się zarejstrować od nowa. Jeżeli chodzi o kontakt, to 2 razy dostałam sms-a z terminem oglądania i adresem, a raz zadzwoniono do nas czy nadal jesteśmy zainteresowani ofertą sprzed kilku tygodni. 1 raz oglądaliśmy chatkę z kilkoma innymi osobami , a 2 razy sami. Tylko, że przy jednym po prostu zrobili oglądania osobno, a przy drugim tylko my przyszliśmy i od razu powiedzieli, że jak będziemy chcieli to dom jest nasz. Obejrzeliśmy, zgodziliśmy się, ale pod warunkiem, że bedą mieli dla nas garaż do wynajęcia. Po 2 miesiącach okazało sie, że garaż niestety jest do zrobienia i musielibyśmy go zrobić na własny koszt, więc zrezygnowaliśmy, w zamian dali nam dwa mieszkania do oglądania i wzieliśmy to co właśnie w nim mieszkamy :-)
. Tak, że w piątek byliśmy zobaczyć a we wtorek mieliśmy już klucze i umowę
. Teraz na BD4 dają dużo polaków, tak, że zaznaczając tutaj można najszybciej dostać chatkę. W zeszłym tygodniu było 7 domów (ale 3 sypialnie) po kapitalnym remoncie, ściany i wszystko inne. Dwie łazienki, jedna na dole z prysznicem a druga na górze z wanną
. Jeden z tych domów dostał mój brachol
. Za jakieś 3 tygodnie mają dostac klucze, bo jeszcze coś tam robi gazownia i jakieś wykończenia. Tak, że ominie ich remont i zaoszczędzą kupę kasy. Właśnie jeżeli chodzi o 2sypialnie to większość jest flatów, a jak jest jakis dom to jest wielu chętnych na niego. Wiem bo zaznaczam dwóm koleżankom
.
Kasia ja miałam w poprzednim domu gaz i prąd na kartę, myślę, że było drożej (niewiele, ale było) ale przynajmniej nie bałam się jaki rachunek przyjdzie. Teraz mam gaz na kartę a prąd na rachunek. Teraz dostałam rachunek z E-on za prąd za miesiac to mam 41 fuli, w tym 3% zniżki za to, że u nich jestem. Tak jak teraz jest mi odpowiada, bo prądu zużyję mało, ale gazu w okresie zimowym sporo i jakbym miała dostać tak za 3 miesiace rachunek, to masakra