reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

reklama
WerkaMirek ciasto i to w dodatku capuccino...mniam,a dupa rośnie:-Da miała być dieta od poniedziałku, najwyżej od następnego :-D:-D:-D
jak mi się będzie chciało wstawać rano, to my się wybieramy na wyprzedaż...chociaż dla mnie to jest \decydowanie za wcześnie :-) więc do zobaczenia może jutro na zakupach:tak:
dobranoc

werkamirek teraz dostałam wiadomość :tak: dzęki ;-)
A to w środę świętujemy :tak: ty to młodziutka jesteś:-)
my nie jedziemy na wyprzedaże.Teraz jak lipa z pracą mojego to nie chcemy szaleć,może innym razem:tak:

Witam wieczorowo.
Moja Laurka juz spi od poltorej godziny. Ostatnio ladnie zasypia juz na noc ok 20:-D:szok:

Hagie - ja dietuje sie cale zycie heee, wlasnie zrobilam cappucino. Zrobilam dzisiaj na probe bo nie chce wtopy [przed sroda. Jak cos to przyniose ci kawalek za te paczki co ostatnio :wściekła/y: zjadlam az dwa!
No my sie wybieramy, musze tylko budzik nastawic :-D:-D To sie zaczyna o 9:30 czy o 10??

Izunia - w sumie my tez nie chcemy szalec. Ale musze malej jakies zabawki kupic, bo ma pare gryzaczkow i tyle. Moze w przystepnej cenie znajde. Musimy oszczedzac bo przeciez mamy w planach dom. A ten dom bedzie pusciutki, a my mamy tylko pare mebelkow, nic szczegolnego.
Ja teraz powoli kompletuje sobie rzeczy do kuchni, kupuje np lepszej jakosci garnki czy talerze. I chowam do szafek.

PS, mam nadzieje ze sie dziewczyny nie przestraszycie, bo w sumie moja chata to tragedia. Mieszkamy tu bo blisko moj M ma do pracy, i duzy zielony ogrod. Ale w srodku szkoda gadac///

Witam, z rana. Pewnie spicie niedzielnym rankiem.

Ja mialam dzis w nocy problem ze spaniem, zasnelam chyba ok 2 w nocy. i o dziwo jestem wyspana:cool::cool:,
Ale jaja wczoraj moja Laurke nakrylam, usypialam ja w swoim lozku i pozniej przyszlam ja przelozyc a ona co? Spi sobie na boczku z palcem w buzi i ciagle go przez sen ssala. Bo myslalam ze pekne ze smiechu tak to smiesznie wygladalo!:-D:-D

Hagie - trzymaj dla mnie tego gorzkiego paluszka bo cos czuje ze sie przyda :szok::szok:

Hmmm to ja sie zbieram na wyprzedaze:))

Hej, my raczej jednak nie jedziemy, bo dopiero wygramoliłam się z łóżka i nic mi się nie chce. Chyba zrobimy sobie dziś z Zuzką dzień w szlafrokach, chociaż trochę szkoda, bo taka ładna pogoda :tak: Może, jak mi się zachce, to na tą drugą wyprzedaż w Halifax pojedziemy...
WerkaMirek daj znać, co kupiłaś. Laurka chyba za dużo przebywa z Zuzą i podłapała to ssanie palca...hihihi:-D Ale nie martw się podzielimy się gorzkim paluszkiem :-):-) ja jeszcze nie używałam, bo wiem, że pewnie będzie płacz i krzyk :rofl2:
Idę jakieś śniadanko zrobić, paaa

hej:-)

ja tez się witam w niedzielne przedpołudnie:tak:

hagie najgorsze jest wstanie z łóżka wcześnie.Ja tez wole poleżeć z chłopakami niż zrywać się z samego rańca:tak: czasami jak mam iśc rano na fittness to nie chce się.

werkamirek i jak tam po wyprzedażach??było coś ciekawego?
a z mieszkaniem to się nie dziwie,że nic nie kupujesz tutaj,skoro kupujecie dom.ja już teraz też nie inwestuje w to mieszkanie,bo wole poczekać i robić na swoim...:tak:
i jak tam ciasto?:-Dpewnie pycha :tak:

Natek jak nie ma smoczka pod ręką,to róg od poduszki ssie:tak: tez śmiesznie wygląda :-D

Hejka:))

My juz po wyprzedazach. Kupilismy troche zabawek, i jeden komplet ubran. W zasadzie nie bylo nic ciekawego. W sumie nie bylo tego czego szukalam. Ale jestem zadowolona z zabawek.
Zabawki juz wyparzylam, te co moglam a reszte przetarlam husteczki antybakteryjnymi. I juz ustawione, Laurka sie bawi.
Doslownie za grosze kupilam, a tyle radosci. Pokaze we srode!

A ciasto? Hmmm moj M powiedzial ze najlepsze jakie dotychczas zrobilam, i w sumie mi tez smakuje jest takie delikatne. Na srode zrobie takie same, moze lepsze?:cool::cool: Bo raczej watpie by to do srody wytrzymalo hehe:szok::szok:
a czytalam ze im dluzej to ciasto stoi jest lepsze, bo przesiadzie alkohol:szok::szok:
Takze dziewczyny pijane po wychodzicie ode mnie:cool2::rofl2:

Hagie - no moja strasznie pcha palucha do buzi, a wczoraj tak slodko spalo z tym paluchem!! Ze az szkoda bylo mi jej budzic. I przenioslam ja razem z poduszka, dzieki temu ze ssala palucha spala od 22 do 5:happy:

Izunia - dzisiaj bylismy w B&Q i widzielismy piekne panele. I tapety, i mozaika. Ze juz dzisiaj bym pewnie wszystko nakupowala. Ze wszystkim spala chyba w lozku hehe

werkamirek super,że wyprzedaże udane :) zawsze coś wpadnie:tak:
a w środe to może ja busem przyjade a nie autem:-D
oj to prawda,że teraz mozna dostać takie fajne rzeczy do mieszkania,tylko kasa mogłaby na drzewach rosnąć:-) mysmy malowali przed urodzeniem Natka to tez nas to troche kasy pochłonęło,ale chcieliśmy odświeżyć,bo wczesniejsi lokatorzy albo agencja zamalowała brudne plamy i cała chata w plamach z innej farby:szok:dobrze,że kolor ten sam dali....:-D

zaraz mój idzie z małym na spacerek,bo ładna pogoda a ja chwile odpocznę od tego mojego czorta...

reklama
Jakaś taka leniwa ta niedziela, nawet obiadu dziś mi się nie chciało robić, więc zamówiliśmy pizzę :-) Na tej wyprzedaży w Halifax też nie byliśmy, bo akurat Zuza usnęła i nie chciałam jej budzić, następnym razem się wybierzemy :tak:
A jak tam u Was weekend???
Izunia1986 Ty już pewnie jedną nogą na plaży jesteś :-D, a myślami to na pewno :cool2: Strasznie Ci zazdroszczę tego urlopu.

Do góry