reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Hejka

Ja tak na szybko, wybaczcie dziewczyny ze nie przyjechalam na spotkanie. PRZEPRASZAM, PRZEPRASZAM!!!!! Naprawde mi glupio ze nie przyjechalam. I jeszcze MamaTrojeczki zaproponowala mi transport. Ale niestety z powodow osobistych nie moglam pojechac. Nie chce tu pisac dla czego bo duzo by pisac.
W ramach przeprosin moze wpadniecie do mnie na kawke moze w srode rano?Bylo by mi milo??
Mieszkam niedaleko Hallmarka na BD4. Moze wkoncu i Hagie poznacie, bo mieszkamy nie daleko siebie.

Jeszcz eraz przepraszam, bo przeciez to ja naciskalam na spotkanie, a nie pojawilam sie. Strasznie mi glupio:eek::eek:

reklama
Cześć dziewczynki.

U nas troszkę nerwowo, bo Sara ma trudne dni:laugh2:. Całymi dniami chodzi i marudzi. Widać, że biedulkę męczą ząbki, ale i tak człowiek ma dość po całym dniu słuchania marudzenia:tak:

W przyszłym tygodniu przyjeżdżają do nas znajomi z Londynu, fajnie bo dawno ich nie widziałam.

Werka - Ty blisko mnie mieszkasz:tak: Chętnie wpadnę do Ciebie, ale akurat w środę będą goście..... Więc może w jakimś innym terminie.

Zresztą po wizycie znajomych może wpadniecie do mnie na kawę. Szczegóły ustalimy później.

Dobra zmykam kolację robić.

Papa:-)

Dzięki laseczki za odpowiedz na moje pytanie:tak:;-).

HaGie a mała pije dużo mleczka?Bo mój młodszy syn strasznie dużo pił mleka i przez to nie miał ochoty na inne napoje jak mu zabrałam butelkę z mlekiem to się manie obraził i przestał pić mleko ale za to zaczął pić inne napoje:tak:.

WerkaMirek ja chętna na spotkanie jeśli faktycznie będzie rano:tak:;-).

Monia22310 cierpliwości życzę :tak:;-).

hej :-)

WerkaMirek nic się nie stało:-),czasami tak się zdarza,że człowiek coś zaplanuje i wszystko szlag trafia:tak: przynajmniej dzieki tobie spotkałyśmy się i ja miałam okazje poznac dziewczyny:-)

ja na środę jestem chętna:tak: tylko adres poproszę...

ja sobie siedze z kawką a mały psoci na podłodze:-) i chwila spokoju.Mój pojechał na 10 do pracy,więc cały dzień sami....ale już nie długo,bo chyba pracuje do 16 marca.chyba,że uda się załątwić,że nie będzie już pracował na okresie wypowiedzenia tylko mu zapłacą i bye bye.Dla nas tak by było lepiej,bo miałby czas szukać pracę,a nie z jednej do drugiej.

Cześć dziewczyny, u mnie dużo pracy, jedziemy dzisiaj na zakupy, by znowu coś zrobić w domu. Na szczęście teraz robimy już "dla siebie" . Zachorowałam na jeden żyrandol, który widziałam na jednej ze stron i szukam go na necie, ale nie mogę znaleść. Może, któraś z was widziała coś takiego: Zobacz załącznik 438382 Chciałam taki do jadalni nad stół :tak: .
Muszę sie szykować, bo chcemy pojechać do Ikea, B&Q i argosa, więc troszke nam zejdzie. Może coś tam wypatrzę.
Życzę wszystkim miłego dzionka! , na dworzu cieplutko, nie ma wiatru , aż musiałam wyłaczyć ogrzewanie, bo nie szło w domu wytrzymać :szok:

Czesc Czesc:-)

Ale dzis nuuuudy:baffled: nic mi sie nie chce i tak siedze bez sensu przy tym kompie:sorry: Wypadaloby sie za cos konkretnego wziac ale mi sie nie chce:zawstydzona/y: niech ktos da mi kopa na rozped:-D

WerkaMirek mam nadzieje ze wszystko sie ulozy, glowa do gory:tak: A na kakwe ja oczywiscie chetna i sroda bylaby ok:tak:bo my w piatek do Pl lecimy wiec bedzie okazja jeszcze sie z Wami spotkac przed wyjazdem:-)
Mamatrojeczki oj nie mam pojecia gdzie mozna szukac takich zyrandoli:baffled: Ale na Maningam Lane jest jakis duzy sklep z lampami zyrandolami itp. moze tam bys coz znalazla:tak:
Monia niestety bywaja ciezkie dni z naszymi pociechami, ale musimy pocieszac sie tym ze z czasem to wszystko przejdzie;-) Jesli chodzi o kawke za dwa tyg to niestety odpadam bo bedziemy w Pl, ale mam nadzieje ze jeszcze bedzie okazja zeby sie poznac:tak:
Izunia powodzenia w szukaniu pracy dla Twojego Lubego:tak:
Kasia ja mysle ze nie powinni Wam zmiejszyc tego odszkodowania, raczej nie maja prawa, a warto sprobowac wyegzekwowac wiecej kaski:tak:
HaGie ja nie mam pojecia jak z tym piciem, ale mysle ze to nic powaznego napewno jak bedzie chciala to zacznie pic:tak: u mnie natomiast jest odwrotnie bo moja Victoria pije jak najeta ile nie nalejesz jej picia tyle wypije i zawsze do dna:-D i zaraz wola o jeszcze:szok:
Michalina ale super mialas dzionek:tak: Najlepsze sa takie spontany:-)
Renuska oby nic zlego nie wywiazala sie z tego bou glowy, zdrowka zycze:-)

A ja wczoraj robilam faworki i musze nie skromnie przyznac ze wyszly bardzo dobre:-D Zjadlam troszke faworkow i paczka a dzis mam wyrzuty sumienia:-D no ale nic na szczecie tlusty czwartek jest raz do roku:-D
Dobra spadam jakas kawke wypic bo zaraz zasne na siedzaco, a wsumie sie wyspalam wiec nie wiem o co chodzi:-p

mamatrojeczki niestety nie wiem ,gdzie można dostać taki zyrandol,może tak jak pisała agaam szukaj w sklepach z lampaki.:tak:
fajnie tak robić już dla siebie.Też już bym chciała dostać jakąś chatkę,ale niestety my jeszcze trochę sobie poczekamy:wściekła/y:
no chyba,że to,że mojego zwalniają coś przyspieszy-zgłosze i zobaczymy:tak:

agaam ja też mam czasami takie dni,że leń na maksa mnie dopada,i najchętniej leżałąbym cały dzień na sofie:tak:
po kilku faworkach nic ci nie będzie:-D ja jednak też zjadłam wczoraj pączka :wściekła/y:cały dzień wytrzymałam,a na wieczór się skusiłam:-)

idę troche poprasować,póki moje dziecko śpi...

Hejka:)

My po spacerku, takim expresowym i po kawke u Hagie :) Zjadlam dwa paczki, a dzis juz nie tlusty czwartek a teraz mam wyrzuty:( Kiedy ja zgubie 15kg?:szok::szok:

Wyslalam wam dziewczyny adres na priv.

Kasia - mysle ze miedzy 9:30 a 10??

Izunia - bardzo chcialam sie spotkac, no ale niestety nie moglam. Trudno moze teraz kawka wyjdzie.

Agaam - ooo zazdroszcze wyjazdu do Polski, ja dopiero planuje na kwiecien ale lece az na miesiac:))

Monia - nie ma problemu. W sumie do mnie tez przylatuje Mirka siostra na 10dni. Laurki chrzestna. Na zakupy, troche mi pomoze:-D Laurka to diabel w anielskiej skorze:))

Hejka:)
Ja w koncu sie zmobilizowalam i pisze do Was bo jakos czasu brak odkad moj poszedl do pracy:-D:-D:-DDo tego Daniel ma katar i kaszel i dochodzi nie wyspanie wiec same wiecie:-:)szok:
Ja wczoraj zjadlam paczka tylko jednego to mi starczy hehe:-D:-D
Jutro tez mam gosci z PL wiec dzionek zleci:-D:-D

reklama
Dziewczyny pasuje wam godzina 9:30 -10?? Jesli ktoras potrzebuje wskazowki dojazdu to pytac. Do mnie jezdza tylko busy nr 620:) Bierley. :-):-)

Hmm wybieracie sie na ta wyprzedaz do Cleckheaton??

Hagie - ty mowilas ze za tydzien jest w Halifax? A gdzie to sprawdzic mozna??

Do góry