Witam,
Widze ze pustki na forum pewnie dlatego ze weekend. U mnie smutnawo nie mam jakos ochoty na nic. Odwiezlismy dzisiaj moja mame na lotnisko do Doncaster, i kisimy w domu. A ja mam dzis jakos wielka chec wyjscia do ludzi. Ale mojemu sie nie chce... Wiec siedzimy... I ogladamy The voice of poland. Totalna nuda
No ale jeszcze 4 tyg i lecimy do Polski.
Aaa dziewuchy dowiedzialam sie ze mozna dokupic bilet dla niemowlaka, ale przez infolinie. I bedziemy dzwonic jak odbierzemy wkoncu paszport dla malej...
Idziemy z mala na szczepienie, za tydzien. Czy to mala bedzie bolalo? Pewnie bedzie krzyk w nieboglosy
na cala przychodnie...
No i nastepny problem malej. Polozylam ja na brzuszku na moich kolanach reke jej polozylam pod glowke a ona zaczela ssac mojego palca, i dzieki temu uspokoila sie i zasnela. Probowalam dawac jej smoczka ale wszystkie wypluwa, juz kupilam chyba 4rodzaje i nic wszystkie pstryka...
I czasem czuje ze ssie mojego cycka, po to by ssac i nie chce puscic. Tylko trzyma mocno szczeka
Przechodzimy z moim M od pon na diete. PRzed swietami trzeba zgubic troche kilogramow. Ja to juz mowie mojemu ze jest w CIAZY SPOZYWCZEJ
Monia - witaj po przerwie. Mam nadzieje ze juz wam dach naprawili. Wkoncu zima idzie deszcze i snieg...remonty bywaja meczace, sprzatanie ukladanie na nowo. Ahh
Sylwia - na ktora godzine sie umawiamy??
Agaam- a moze by mala wyslac do programu " Od przeszkola do opola"
Renuska - wiem cos o tych zakupach. Po rachunkach i po lodowce widac ze zywnosc strasnzie podrozala. Chyba pozostalo nam mniej jesc. hehe
Dobra dziewuszki milego wieczorku zycze aktywnie i procentowo spedzajacych i tych w pizamowych strojach