Czesc Dziewczyny:-)
U nas nudyyyy, nic sie nie chce pogoda do duszy bo ciagle jak nie pada to mrzawka jest
no i nic takim sposobem siedzimy w domku. Ale za to jak P wroci to jedziemy na zakupy
Obiadek sie juz robi a ja mam chwilke dla siebie
Ale moja dziunia juz wola zebym jej wlaczyla row row your boat
Wiecie jak ona juz spiewa ang piosenki, normalnie jetem w szoku:-) Uwielbia siedziec i spiewac
moglaby tak siedziec caly dzien i nic wiecej jej do szczescia nie potrzebne
Kasia zazdroszze ze chce Ci sie wychodzic w taka pogode, ja to jestem taki len ze jak widze lekki deszczyk to mi sie nie chce nosa z domu wynurzac
A przeciez Vicky mialaby radoche, jakby mogla poskakac po kaluzach
Tynia ja za ubranka dziekuje
Tesciowa zabrala bagaz 15kg z ciuszkami po Victorii dla mojego brata i bratowej no i jeszcze jedna paczke mam do wyslania, nawet nie wiedzialam ze to moje dziecko mialo tyle ciuszkow
Ale jak tak pakowalam te ubranka to az mi sie lezka w oku krecila jak sobie pomyslama ze Vicky byla taka malutka i w takich malenkich ciuszkach chodzila
a teraz juz jest taka duza
Graziul ja tez nie lubie na nic czekac bo zawsze wtedy tyle mam planow zeby gdzies wyjsc a jak mozna wyjsc spokojnie to wtedy mi sie nie chce
Doris Renuska tak to prawda niedlugo bedziemy w oknie siedzialy wygladaly czy te dzieci juz wrcaja z imprezy czy nie
Ojjej nawet nie potrafie sobie tego wyobrazic
a ten czas tak zasuwa ze szkoda gadac
Michalina strasznie wspolczuje myszy:-( Ale mysle ze to nie koniecznie zalezy od dzielnicy, my kiedys tez spotkalismy sie z myszka u nas na pierwszym mieszkoaniu gdzie mieszkalismy, ale kupilismy takie cos do kontaktu i po myszy nie bylo sladu, to wysyla jakies ultradzwieki nie slyszalne dla ludzkiego ucha, nie bylo to drogie a skuteczne
Dobra ide obrac ziemniaczki do gulaszu.