reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Agnieszka to cie chyba postawilo na rowne nogi a nicola sie nie obudziala bo to przeciez jest strasznie glosno????????????
pogoda do niczego i juz popisalm Natka placze juz na kapanie wiec zmykam:)

reklama
Hej:-)

Ale dzis pogoda wrrrr:wściekła/y: Ja dzis najnormalniej w swiecie zmarzlam jak nie wiem. Do tego na koniec rozpadalo sie strasznie.
My przedszkole zaliczone:tak: Niunka jak zwykle super sie bawila sama, ale oczywiscie jak mamusi zabraklo to juz nie bylo tak fajnie:sorry: Wiec posiedzialam z nia te 3h:sorry: Mam nadzieje ze sie przekona ktoregos pieknego dnia ze mama jej tam do szczescia nie jest potrzebna:tak:

Agnieszkauk no to mialas pobudke piekna, nie dziwie Ci sie ze nie moglas juz zasnac:sorry: Wlasnie a Nikola sie nie obudzila??
Alex, Emilka tak to prawda dobrze ze ma sie kolezanki w poblizu i od czasu do czasu mozna umowic sie na spontaniczna kawke:tak:
Werkamirek ale Ci bedzie dobrze z mamusia;-) Co do biletu to kurcze nie wiem co Ci poradzic czy bedziesz mogla domowic bilet dla malenstwa:sorry: Masc Majerankowa faktycznie dobra jest, ja malej tez smarowalam nosek jak miala katarek, ale jak dla mnie strasznie smierdzi:-D:-p
Marta i jak Maja dzisiaj??

No i podglad sie skonczyl:baffled: Jak cos mi sie jeszcze przypomni to napisze:tak: A teraz uciekam niunke do kapieli szykowac:tak:

Witam sie i ja:tak: po dluuuugiej przerwie:tak:
Przepraszam za milczenie,ale duzo sie u nas ost dzialo ..no i glownie to czasu brak:crazy:
Dzieciaki daja sie we znaki coraz intensywniej...a mamusia jest przeciez tylko jedna:baffled:
Erys ma wreszcie 2 zabulki,ale ile sie nacierpial to nasze:crazy:;-)
Teraz nastepne sie pchaja na grande i na dodatek bidulek zasmakany ostro:-(
Pewnie Nati tez zlapie ,bo caluje go po "gilach" itp:crazy:
Nati od poniedz zaczyna nursery ,narazie 3 razy w tyg do grudnia ,a potem juz full time:tak:
Przepraszam kobietki,ze wsz nie odpisze,bo moja pamiec tego nie ogarnia wsz..po tak dlugiej nieobecnosci:baffled:
WERKA- fajna bedzie niespodzianka:tak:zycze lekkiego rozwiazania kochana,no i jesli juz sie nie spotkamy przed ,to mysle ze niedlugo po :tak: z mila checia poznamy Twego dzidziusia:tak:
No i na koniec dodam ,ze zauwazylam goraca atmosfere na forum..niestety:szok:
No i NIKA- nie wiem co z Toba nie tak :crazy: ale str dziwnie sie zachowujesz:baffled:
Jestes poprostu ewenementem na naszym forum...bo nigdy takiej osoby jak Ty nie mialysmy:crazy: Moja skromna rada - wyluzuj kobito i wez sie w garsc,bo jestem prawie pewna ,ze zostaniesz sama jak palec:tak: a bynajmniej na naszym forum miejsca nie zagrzejesz napewno:baffled:

Czesc dziewczyny,jestem tu nowa na forum,mam nadzieje ze jakos sie wkrece w pisanie razem z Wami:-) Forum znalazlam niedawno a w Bradford juz mieszkam jakis czas..co o mnie,mam 5 letnia coreczke i 5 miesiecznego synka:-) Na razie znikam bo musze obiadek przygotowac bo zaraz moja Em wraca z polskiej szkoły. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona:-)

Witam.
Witaj wisienka79.Napisz coś więcej o sobie.Na jakim bd mieszkasz jeśli można zapytac?A twoja córeczka chodzi to zerówki czy przedszkola w polskiej szkole?Pewnie zna niektóre z dzieci z forum bo nasze dzieciaczki tez tam uczęszczają.Wiec może znamy się z widzenia.

Czesc

WERKAMIREK-to trzeba bylo przyjezdzac na spotkania :)a na jakim ty bd mieszkasz ?bo nie pamietam :(

WISIENKA79-Witaj :)Moje dzieci tez chodza do poslkiej szkoly ,wiec moze sie znamy z widzenia :)

Hejka :)
Ja tylko na chwilke ,bo dzis gosci mam i drozdzowka w piekarniku:-):-):-)
wisienka79-witaj na forum!!!!pisz czesto:tak::tak::tak:
agaam-az ci zazdrosze kolezanek blisko,ale ja mam kasie blisko;-);-);-);-)
Nic uciekam bo mały placze

czesc
Wisienka witamy i zaprawszamy do pisania
MARTA jak Maja oby juz lepeij teraz:)
Graziul jak Nati ma sie zarazic to i tak sie zarazi jesli to tylko katar to bedzie go mogla miec caly czas bo bedzie go przynosila pewnie z przedszkola znajac zycie bo angielskie dzieci wiecznie zasmarkane
oki spoadam glowe myc

reklama
Dziekuje dziewczyny za mile przyjecie:-)
kasia8118 mieszkam na bd3,okolica w porzadku blisko mam szkole i park takze nie narzekam:-)
Moja Em chodzi do klasy zerowej w polskiej szkole,dwa lata byla w przedszkolu wiec czas pojsc troche wyzej:-D Moze sie znamy wlasnie z widzenia tyle ze ja ostatnio rzadko tam bywam poniewaz moj maly synek jest bardzo absorbujacym dzieciaczkiem i wymaga sporo uwagi:-D
no wlasnie sie obudzil i musze znikac bo pora na jedzonko.

Do góry