reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Agnieszka to cie chyba postawilo na rowne nogi a nicola sie nie obudziala bo to przeciez jest strasznie glosno????????????
pogoda do niczego i juz popisalm Natka placze juz na kapanie wiec zmykam:)

reklama
Hej:-)

Ale dzis pogoda wrrrr:wściekła/y: Ja dzis najnormalniej w swiecie zmarzlam jak nie wiem. Do tego na koniec rozpadalo sie strasznie.
My przedszkole zaliczone:tak: Niunka jak zwykle super sie bawila sama, ale oczywiscie jak mamusi zabraklo to juz nie bylo tak fajnie:sorry: Wiec posiedzialam z nia te 3h:sorry: Mam nadzieje ze sie przekona ktoregos pieknego dnia ze mama jej tam do szczescia nie jest potrzebna:tak:

Agnieszkauk no to mialas pobudke piekna, nie dziwie Ci sie ze nie moglas juz zasnac:sorry: Wlasnie a Nikola sie nie obudzila??
Alex, Emilka tak to prawda dobrze ze ma sie kolezanki w poblizu i od czasu do czasu mozna umowic sie na spontaniczna kawke:tak:
Werkamirek ale Ci bedzie dobrze z mamusia;-) Co do biletu to kurcze nie wiem co Ci poradzic czy bedziesz mogla domowic bilet dla malenstwa:sorry: Masc Majerankowa faktycznie dobra jest, ja malej tez smarowalam nosek jak miala katarek, ale jak dla mnie strasznie smierdzi:-D:-p
Marta i jak Maja dzisiaj??

No i podglad sie skonczyl:baffled: Jak cos mi sie jeszcze przypomni to napisze:tak: A teraz uciekam niunke do kapieli szykowac:tak:

Witam sie i ja:tak: po dluuuugiej przerwie:tak:
Przepraszam za milczenie,ale duzo sie u nas ost dzialo ..no i glownie to czasu brak:crazy:
Dzieciaki daja sie we znaki coraz intensywniej...a mamusia jest przeciez tylko jedna:baffled:
Erys ma wreszcie 2 zabulki,ale ile sie nacierpial to nasze:crazy:;-)
Teraz nastepne sie pchaja na grande i na dodatek bidulek zasmakany ostro:-(
Pewnie Nati tez zlapie ,bo caluje go po "gilach" itp:crazy:
Nati od poniedz zaczyna nursery ,narazie 3 razy w tyg do grudnia ,a potem juz full time:tak:
Przepraszam kobietki,ze wsz nie odpisze,bo moja pamiec tego nie ogarnia wsz..po tak dlugiej nieobecnosci:baffled:
WERKA- fajna bedzie niespodzianka:tak:zycze lekkiego rozwiazania kochana,no i jesli juz sie nie spotkamy przed ,to mysle ze niedlugo po :tak: z mila checia poznamy Twego dzidziusia:tak:
No i na koniec dodam ,ze zauwazylam goraca atmosfere na forum..niestety:szok:
No i NIKA- nie wiem co z Toba nie tak :crazy: ale str dziwnie sie zachowujesz:baffled:
Jestes poprostu ewenementem na naszym forum...bo nigdy takiej osoby jak Ty nie mialysmy:crazy: Moja skromna rada - wyluzuj kobito i wez sie w garsc,bo jestem prawie pewna ,ze zostaniesz sama jak palec:tak: a bynajmniej na naszym forum miejsca nie zagrzejesz napewno:baffled:

Czesc dziewczyny,jestem tu nowa na forum,mam nadzieje ze jakos sie wkrece w pisanie razem z Wami:-) Forum znalazlam niedawno a w Bradford juz mieszkam jakis czas..co o mnie,mam 5 letnia coreczke i 5 miesiecznego synka:-) Na razie znikam bo musze obiadek przygotowac bo zaraz moja Em wraca z polskiej szkoły. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona:-)

Witam.
Witaj wisienka79.Napisz coś więcej o sobie.Na jakim bd mieszkasz jeśli można zapytac?A twoja córeczka chodzi to zerówki czy przedszkola w polskiej szkole?Pewnie zna niektóre z dzieci z forum bo nasze dzieciaczki tez tam uczęszczają.Wiec może znamy się z widzenia.

Czesc

WERKAMIREK-to trzeba bylo przyjezdzac na spotkania :)a na jakim ty bd mieszkasz ?bo nie pamietam :(

WISIENKA79-Witaj :)Moje dzieci tez chodza do poslkiej szkoly ,wiec moze sie znamy z widzenia :)

Hejka :)
Ja tylko na chwilke ,bo dzis gosci mam i drozdzowka w piekarniku:-):-):-)
wisienka79-witaj na forum!!!!pisz czesto:tak::tak::tak:
agaam-az ci zazdrosze kolezanek blisko,ale ja mam kasie blisko;-);-);-);-)
Nic uciekam bo mały placze

czesc
Wisienka witamy i zaprawszamy do pisania
MARTA jak Maja oby juz lepeij teraz:)
Graziul jak Nati ma sie zarazic to i tak sie zarazi jesli to tylko katar to bedzie go mogla miec caly czas bo bedzie go przynosila pewnie z przedszkola znajac zycie bo angielskie dzieci wiecznie zasmarkane
oki spoadam glowe myc

reklama
Dziekuje dziewczyny za mile przyjecie:-)
kasia8118 mieszkam na bd3,okolica w porzadku blisko mam szkole i park takze nie narzekam:-)
Moja Em chodzi do klasy zerowej w polskiej szkole,dwa lata byla w przedszkolu wiec czas pojsc troche wyzej:-D Moze sie znamy wlasnie z widzenia tyle ze ja ostatnio rzadko tam bywam poniewaz moj maly synek jest bardzo absorbujacym dzieciaczkiem i wymaga sporo uwagi:-D
no wlasnie sie obudzil i musze znikac bo pora na jedzonko.

Do góry