reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Niunka - tak jak kasiek napisala, moze sprobuj innego mleka. Moj Dawcio pije ze smakiem oprocz cycusia to jeszcze aptamil. Aptamiljest produkowany przez te firme co w Polsce Bebilon (wiem bo znajomi sprawdzali jak skonczylo im sie u nas Bebilon).

Kasiu j. - Jasminka ostatnio sie uspokoila z dokuczaniem i poznawaniem Dawidka czasem jeszcze tylko chce mu z noska babe wyciagnac albo sprawdzi czy Dawid ma czyste uszy :-):tak:. Teraz raczej zaczyna sie z nim bawic i zachecac do psot.

Jejku co za pogoda!!!!:crazy:

reklama
Ja już po spacerku ,a bardziej po zakupach bo gdzie tu chodzic w taką pogode.Ogólnie chłodno i szaro:no:.Nuda straszna mały właśnie ogląda jakiś program dla dzieci a ja mam chwile wolnego:tak:.Niunka jeżeli chodzi o to mleko to mój też samego nie chcę pic bo faktycznie jest śmierdzące i jakies taki inne ,ale ja dodaje odrobinę kaszki na zmianę smaku i zapachu i pije chętnie.Tylko tyle mogę Ci doradzic :-).

.

Wiecie jak sobie zalatwilam leczko pepti, tak Szymon wogole nie chce go pic , chyba cholera mnie strzeli. probuje go przeglodzic , ale i tak nie chce go pic.:wściekła/y:. Nie wiem jak mam go podejsc. Jak jest glodny to bedzie plakal a i tak nie wezmie mleczka , nie wiem o co chodzi , bo juz ladnie go pil.
Wiesz co Niunka,ja do tego sojowego mleka dodaje troche soczku Cow&Gate,tak dla smaku i Dawid pije.Sproboj moze tak ,bo faktycznie te mleka sa smierdzace,mysle o tych sojowych i dla alergikow,bo inne sa dobre:-)

A tak z innej beczki, to Kubus zapytal mnie dzis dlaczego jedna dziewczynka w jego grupie jest taka czarna (murzynka)? Wiec zaczelam mu tlumaczyc, ze ludzie maja rozne kolory skory, mozliwie jak najprosciej. Po czym on mi mowi, ze to jednak chyba dlatego, ze zjadla juz za duzo czekolady :-D:-)
Usmialam sie z tej czekolady:-D:-D:-D:-DMoj Kuba jakos nie pytal mnie do tej pory dlaczego maja inny kolor skory.Moze juz sie tutaj przyzwyczail ze sa rozne narodowosci.Ma u nas na osiedlu takie malego kolege czarnego i bardzo lubi sie z nim bawic.
658767.jpg

Ale dzis nudy!!!!Obiad zrobiony,pranie zrobione i co tu robic?Ola oglada bajki i jakas spiaca sie robi,ale mam nadzieje ze nie usnie bo co bedziemy robic w nocy?!:baffled:

No nudny dzisiaj ten dzień:no: co zrobic może jutro będzie lepiej:happy:.Mały biega po mieszkaniu krzyczy i śmieje się jak szalony oby zawsze miał taki humor widac ta pogoda żle nie podziałała na jego nastrój.Szkoda że mi nie jest do śmiechu.

Moja rodzinka juz spi:-)!!!Mam wieczor dla siebie.Musze troche ogarnac chalupke i nastawic psychicznie bo jutro i w niedziele do pracy!!!!!!Tak sobie mysle ze jak juz zrobie to co mam zrobic to sobie chyba piwko wypije:tak:!!!!
SylwiaM-ale zdjecie Marcelka to pierwsza klasa!:-DTak slodko wyszedl!!!Ucaluj go!!
Do jutra mamuski,zajrze dopiero jutro wieczorem.pozdrawiam.Spokojnej nocy zycze:tak:

Cześc dziewczyny jestem tu nowa i wogóle pierwszy raz mama to be
Mam nadzieje że w razie wszelkich watpliwosci zawsze bede mogła uzyskac od was odpowiedz co robic :)

pozdrowionka dla wszystkich :)

reklama
Do góry