reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Witam w ten niedzielny poranek.
Ja z chłopakami od 7 na nogach także dali mi godzinkę dłużej pospac.Zawsze coś.
Pogoda za oknem jak na razie kiepska także planów brak.Czekam aż R wstanie to mam nadzieje gdzieś ruszymy.

Monia22310 ja mieszkam na bd2 Eccleshill już prawie 4 lata i jestem bardzo zadowolona.Ale każda dzielnica ma swoje lepsze i gorsze części.A co się stało że C chce się starac o dom socjalny?Pamiętam że jak byłaś u mnie w ciąży to twój C raczej był przeciwny.I twierdził ze lepiej wziąsc wynając prywatnie i postarac się o housing benefit.
Jak chcesz to zalogujcie się na openmoves.co.uk tam co środę możesz zabidowc dwie pozycje.

Marta1979 a Ty mieszkasz gdzieś blisko Wibsey parku?

reklama
Graziulxxx kurujcie się bo do wyjazdu już dużo nie zostało.

Agaam ależ z Ciebie gorąca babko skoro Ci się piersi palą.I co smakowały mężowi?Musze mojemu takie zaserwowac.Podaj przepis proszę.

czesc .Alez optymistyczna pogoda ,zaraz sobie chyba strzele w leb .Wczoraj nudy ,dzis zobaczymy ,moze znajomi do nas wpadna na kawke i ciacho .Jasminie przebija sie drugi zabek wiec jest strasznie marudna ,dominik na swoich dopalaczach (nie wiem jakich ,ale tez chetnie bym skorzystala ).
Graziul -zdrowka z calego serducha !!
Kasia - odkad dominik poszedl to przedszkola to my tez ranne ptaszki ,nie wazne czy poniedzialek czy sobota ,6-7 rano pobudka :dry:
agaam - to juz za trzy dni lecicie :szok:Ja przez ta pogode absolutnie nie czuje ze jest lato,bo jest :confused:
Marta - zapraszam ,Zaneta tez chciala przyjechac to mozecie sie zgadac i razem mnie odwiedzic .
Zaneta -jak Marta sie zgodzi to zalatwilam Ci transport :-D
Monia - ja nie pomoge niestety .
Dobra ,wiem ze weekend ,ze niedziela ,ze len ,ale pisac pisac .

czesckobietki ja sie nie odzywam bo mi Natalka wcale nie spi tzn tylko po 5 minutek i tyle dobrze ze jaskos w nocy jest oki a mam jeszcze pytanko jak sie nazywa ten proszek na zeby pozniej nadrobie zaleglosci bo jmuz placze

PISAC !
Taka piekna pogoda a ja uziemiona ,wyskocztylam tylko po chleb i takie tam z Dominikiem bo ma dzis wolne ,a teraz siedzimy w domu .Czekam na te sofy i normalnie zaraz chyba zniose jajko ,bo co auto przejedzie to ja juz przy oknie stoje .A najbardziej to mi zal ze sloneczko pieknie swieci ,pozostaje mi tylko ogrodek ,ale dobre i to .
to kto sie do mnie wybiera ,odpowiada wam czwartek ?Ja w sumie caly tydzien mam wolny ,nie mam nic do muszenia .
Tynia - Kasia napisala Ci juz co to za proszek ,Jasminie pomaga wiec polecam .A tak ja te zabki mecza ze jesli Natalka faktycznie zabkuje to wiem co czujesz .

Hej:)
My korzystamy z pogody bo jutro podobno znów ma padać:wściekła/y: i od rana na ogrodzie siedzimy:tak: W ramach czystek w zamrażalniku na obiad mieliśmy ziemniaki z bigosem. Mój mąż na diecie to dla nas zostanie też na jutro:-p Jak ja lubię jak nie muszę gotować:-D

Renuska przyjechały sofy? Ja też chętnie wpadnę na kawkę chociaż vouchery już mam bo mó R dostał od jakiejś kursantki;-) Będziemy miały okazję sprawdzić czy sofy wygodne.

Marta1979 smoczka nie znalazłam:szok: Musi być gdzieś głęboko w zabawkach ukryty.

hej Wam;-)
U nas dalej chorobowo ,wiec nie m za bartdzo o czym pisac:-(
Maly nam tak bar kaszlal w nocy z sob na niedz,ze wczoraj nie czekajac pojechalismy z samego rana znow do tego walk in cetre.na szczescie ludzi wcale nie bylo i przemily pan doktor nas szybko przyjal:happy2:
Osluchowo wsz czysci a ten uporczywy kaszel to z powodu duzego przeziebienia:tak:
wiec kurujemy sie wszyscy bo zostalo nam 2 tyg do wyjazdu;-)
Dzis wzielam dzieci na spacer bo juz ponad tydz w domu to poprostu koszmar:eek:
RENUSKA- ja bardzo bym chciala Cie odwiedzic ...ale my jesz zarazamy to raz a dwa musialabym znow Nati szpikowac tableta bo nie dala by rady w podrozy ,a szkoda mi jej bo dop antyb skonczyla brac:-( a bylabys tak kochana i wyslala mi vouchera poczta:confused::zawstydzona/y: bylabym bar.bar. wdzieczna:tak::happy2:
zmykam bo jestem wykoinczona

hejka
ja dzisiaj od rana bylam na zakupach i dzieki renusce obkupilam moje dzieci od stop po same glowy:-Di mi wpadlo pare majtoszkow ,bo nie dosc ze byla obnizka cen to jeszcze 40 % znizki,wiec prawie za darmo byly:-D:-Dw sobote jeszcze raz smigniemy to dokupie sobie staniczkow bo na dzisiaj juz mialam dosyc jak maja plakala i musialam ja trzymac a pawelek jezdzil wozkiem po calym sklepie:wściekła/y:do tego jeszcze mamy przykre wiesci z pl,bo A babcia bardzo chora,nie dosc ze ma juz 86 lat,cukrzyce,jedna noge amputowana to teraz lezy na oiom-ie bo zapalenie pluc ma:-(
emilka,marta-bardzo milo bylo was poznac:-)
sylwia-a jaka diete mezus stosuje??ma juz cos na minusie??
graziul-zdrowka dla was:-)
renuska-chyba szybko te sofy wam przyszly,bo zazwyczaj sie czeka ok 10 tyg:eek:
mnie cos gardlo znow boli,pewnie sbie zaprawilam zimnym piwkiem i od nowa bedzie przechlapane:wściekła/y:Pawelek wlasnie zaklada wszystkie 14 pat majtow ,bo tyle sobie wybral:szok::szok:znaczy sie wybral sobie ze 100,ale tylko 2 paczki mu wzielam:-Dkurde musze sie zabrac za poszukiwania sukienki dla Majeczki na chrzciny:tak:

reklama
Czesc

RENUSKA-ja tez moge wpasc ,jesli siostra mnie zabierze :)

MARTA1979-nie wywiozla Ciebie znowu nawigacja? :)

Ja wogole nie czuje ze to jest lato :( pogoda do bani :(przeraza mnie to ze bedziemy tutaj clae lato :(

Do góry