witajcie laski widzę ze tu pusto troszkę:-( ja sie w końcu zebrałam wczoraj niemiałam nawet siły bo wróciliśmy rano wypad udany pogoda super troszkę padało a tak to upał jak nie wiem, natalka podróż zniosła super tylko szkoda ze tak krótko :-( dzieki laski ze super imprezkę bo nie miałam kiedy podziekować :-):-):-)
kasia to ci olinek sie rozchorawał no a może i to ospa
graziul oj biedulko i twoje skarbeczki chore współczuje a jeszcze dwójka :-tak:zdrówka życzę ;-)
m02 to chcecie się przeprowadzać a no pewnie z dwójką to dobrze mieć większe :-)
doris to super że komunia wyszła , to gości mieliście troszke no ja za tydzień bendę miała przyjerzdza siostra z rodzinką :-):-):-) już nie wiem co pisać niema weny jutro może coś więcej postukam :-)
kasia to ci olinek sie rozchorawał no a może i to ospa
graziul oj biedulko i twoje skarbeczki chore współczuje a jeszcze dwójka :-tak:zdrówka życzę ;-)
m02 to chcecie się przeprowadzać a no pewnie z dwójką to dobrze mieć większe :-)
doris to super że komunia wyszła , to gości mieliście troszke no ja za tydzień bendę miała przyjerzdza siostra z rodzinką :-):-):-) już nie wiem co pisać niema weny jutro może coś więcej postukam :-)