reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

hej :)
czy zadna nie chce ze mna jechac??:((( szkoda... może jednak bo z miłą chęcia podjadę po kogoś. Nie nawidze jeździc po Bradford w samotnosci ...
Kasia - to zalezy kto sie natrafi i naprawdę. My ostatnio bylismy u ciapatych naprawiac auto i naprawde spisali sie na medal. A wczesniej odstawilismy samochod do angola - powiedzial za naprawe 200 funtow a jak moj M pojechal go odebrac to nagle wyskoczyl ze trzeba zaplacic 480 !!!! masakra... juz nigdy wiecej do mechanika Angola :( mamy nauczke do konca zycia.
emilka - najlepiej jak do nich zadzwonisz... chyba telefonicznie mozna zmienic dane na odprawe. Ja tak zmieniałam nazwisko. Zadzwonilam do nich i kazali faksem wyslac dane. Nic za to nie placilam. lecialam wizzair... tylko jak dzwonisz to chyba placisz okolo 5 zł za minutę!!!:baffled:
dobra uciekam bo malutka marudna :(

reklama
siama laski co tam już szykujecie sie na imprezke :-) dziewczyny ja dowas zadzwonie jak bende wyjerzdzac z domu a wyjade o 18
;-) oki ide kończyc obiadek bo maż zaraz wparuje :-D:-D;-)

Kasia my będziemy:tak:
Naliczyłam, że będzie nas 9, fajnieeeeee:-D

Marta a może zostaw auto. Mąż niech Cię podrzuci a wrócisz taksówką z nami. Mieszkasz niedaleko i prawie po drodze więc możemy pojechać razem a przynajmniej popijesz troszkę procentów:-)

Do zobaczenia dziewczyny:))

Hej kobietki jak tam po imprezce?O której skończyłyście?

U mnie pobudka punkt 6 oj nie chciało mi się wstac.Tym bardziej że nie mogłam zasnąc.

jstysiak dzięki serdeczne za podwózkę.A wam wszystkim za miłe towarzystwo.

Ja też już na nogach. Trzeba było dzieci do szkoły budzić. Marzę o łóżku!!!

Kasia8118 skończyłyśmy o 24 bo nas z loydsa wywalili:-D Marta poodwoziła nas do domów. Ja byłam w domu chwilę przed 1:szok:

Dziękuję dziewczynki za miłe towarzystwo. Jak zwykle było super i czas bardzo szybko zleciał:tak:

hejka
ciesze,sie ze wypad sie udał i oczywiscie zaluje nie nie dotarlam,ale sila wyzsza:-(nadal siedze z temp i pod kocem bo trzese sie z zimna:szok:a w nocy tak mi bylo zimno ze spalam w szlafroku!!a reszta rodziny chodzi w krotkich spodenkach po domu:szok::szok:Maja dzisiaj zrobila pobudke o 6!!a Pawelek jeszcze spi wiec chociaz w spokoju posiedze chwilke.
sylwia-to co wy tam wyprawialyscie??pewnie zamykali,co??jakie zakupilas zyrandole??widzialas taki za 7 tys??:-D
kasia-ja Ci powiem,ze taksowkarze to roznie kasuje,ja jezdzilam co 2 tyg kiedys do centrum taxi i zawsze placilam 4,a raz byl jakis nowy koles i mi wyskoczyl 5,nie powiedzialbym nic gdyby nie fakt ze mialam tylko 8 fuli naszykowane w 2 strony bo nie wyplacalam z bankomatu i odezwalam sie ze jezdze pol roku i zawsze 4 place,a on ze pewnie zle mnie kasuja!!i wszystko z jednej firmy!!a teraz to jezdze jak juz musze,bo np.pada deszcz:-)
graziul-to zaszalalas z tym spaniem,co??nie chce nic mowic,ale ty to chyba mnie nigdy nie odwiedzisz:-:)-(
doris-nie martw sie wszystko pojdzie jak trzeba z Komunia,nawet jak bede wpadki to to tylko dzieci sa,a przynajmniej bedzie co wspominac.oby tylko pogoda dopisala,bo masz sliczna kreacje:-):-)
musze wyczaic jakies kulki u nas w Halifaxie i moze bysmy sie zgadaly??pewnie oprocz,Agaam,Sylwii,Doris i Marty nikt by nie zawital,ale co tam.chyba ze ugadamy sie ktoregos dnia na te na bd4 to moge jechac bo mam tam bus od nas z dworca prosto:-D

No to trochę jeszcze posiedziałyście.Ciekawe w jakim stanie was Marta odwoziła hihi.

Graziulxxx smska dostałam ale nie mam nic na koncie wiec nie mogłam odpisac.Oczywiście spoko załatwimy sprawę u Oliwki.A kacyka może nie mam ale jakaś zmęczona jestem i wiecznie ziewam.

Żanetka 1f to spoko ale nas oszukał o 5f ale więcej już ten numer nie przejdzie.

hej wam
jak tam laseczki po imprezce?ja zaluje ze dluzej nie zostalam,bo okazalo sie ze w domu moj L switnie sobie radzil jak wrocilam to dzieci byly juz nakarmione i wykapane wiec moglam sie tak nie stresowac.opowiadajcie lepiej co potem sie dzialo bo w koncu podwojna okazje mialyscie do oblewania:-D:tak:wstawiam zdjatka z wczoraj ale pozostawie bez komentarza jak ja tam wyszlam CIMG0966.jpgCIMG0964.jpgCIMG0961.jpgCIMG0963.jpg

reklama
Do góry