reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

hello£:-)
Noooo dobra ..to i ja napisze-SYLWIA-mowisz i masz;-):-D My rowniez b dziekujemy za odwiedzinki i mile pogaduchy.A balagan juz dawno sie posprzatal ,bo w sumie to przeciez tylko zabawki byly:tak: No i moglas siedziec dluzej ,bo A zaraz po Twoim wyjsciu dzwonil ze wroci dzis dop ok 20:szok::-(
M0205...Ja jestem ogromnie wstrzasnieta tym okrutnym mordem:-(Boze Drogi jak mozna....:dry: Co do Twojej@ -to moja chrzestna miala podobnie przez wiekszosc zycia:tak:Zdrowa jest kobieta ,tyle ze dzieciaczkow ma 4-ke:tak:,wlasnie przez tak dlugie braki okresu:tak: Wreszcie ost sobie jajowody podwiazala:tak:
Aaaa..przedszkole faktycznie super ,dzieci tyl biale i wogole wsz mi bardzo odpowiada oprocz dystansu do pokonania a by tam dotrzec ,bo zajmuje mi to 30 min i to dosc szybkim krokiem:-:)-( no i musialabym tak 4 razy dziennie chodzic:-( Nic narazie mysle jak tu prawko szybko zdac,a A juz obiecal ze autko jakies male mi kupi,takze mam przynajmniej motywacje teraz konkretna:tak:Czego sie dla ukochanych dzieci nie robi!!;-)
MARTA- ja pomimo ze jestem juz w Brad ponad 5lat nigdy na carboot nie bylam:zawstydzona/y:Naprawde.wczesniej jak mieszkalismy gdzie indziej -owszem ,ale tu nie:no::szok:
Ja z racji tego ze sama dzis siedze jeszcze ,dzieciaki juz wykapalam,bo i tak juz sie nigdzie nie wybieramy,to mam z glowy i wieczorem luz!! Po 19 spac ,a mama odpoczywa:-D

reklama
hej hej .Rano pogoda rewelacyjna ,juz myslalam o tych nadchodzacych upalach o ktorych slyszalam ,a uwierzyc cos nie moglam .Po poludniu wszystko wrocilo do normy ,dobrze ze pranie zdazylam sciagnac przed deszczem .Zla jestem na ta pogode bo obkupilam dzieci i siebie na lato jak wariatka a tu lata ni huhu .Jezcze ja to nic ,ale dzieciaki mi wyrosna z ciuchow .
Sylwia - NO COMMENT :-:)wściekła/y:
Graziul - 30 min w jedna str.to faktycznie kawalek ,ja niby do Dominika przedszkola mam 10 min ale z nim ide 20 w porywach do 30 :eek:Fajnie ze przedszkole sie podoba .
APrzypomnialo mi sie ,w przedszkolu u D.sadzili kwiaty w donicach ,pozniej D.opowiadal mi w domu ze digał w ziemi :-D.Kiedys powiedzial ze chce skakac na dżampolinie .A teraz przypomialo mi sie ze czekalam na te ksiazki co dnia kiedy przyjda niczym wierny pies i nie wiem co mnie podkusilo zeby isc na plac zabaw i spoznilam sie 10 min odebrac ta ....glupia paczke :crazy:Cos jeszcze mialam napisac ale zapomnialam :-p,w kazdym bad razie wy pisac ,pisac ,pisac .

hejka.. melduję sie:) pogoda rzeczywiście dzisiaj do d...:( i to ona chyba sprawila ze od samego rana jestem wsciekla... na to wszystko nastapilo w koncu spiecie z tesciową. wkurzyla mnie na maksa... nie wiem co miala na myśli twierdząc "ze bredzę" ale mnie wnerwila... ech.... musze sie dzisiaj zresetowac i dlatego dzisiaj wychodzimy na imprezke z moim M:) upije sie do nieprzytomności :) dziewczyny ma może któras do sprzedania przenością "nianie"? chcialam powolutku usypiac Maję w jej pokoiku ale musze miec "nianię" zeby w nocy nie biegac do niej co chwila :)
Renuska - wracajcie kochane do zdrowia..
Graziul - dzielna jstes maszerując do przedszkola 30 minut. ja bym nie dala rady :D
zaneta - jak tam nowy sprzet? zainstalowany juz?
agaam - noga ok. jeszcze troche spuchnieta ale wczoraj bylam na treningu i walczylam dzielnie.
sylwia.m - twoja Olivka to artystka :)widocznie kalosze jej bardzo spasowaly skoro nawet do spania w nich chodzi.
Czy któras z Was grała w koszykówkę? Bo jesli tak to zapraszam na treningi:) mozna sie poruszac a przy okazji poznac nowe kobitki :)

hejka sobotnio:-)pogoda w miare wiec i humor ok,tylko cos mnie głowa boli,i jestem pewna ze to od moich tabsow,bierze ktoraś Cerazette?bralam po Pawełku i bylo ok,tylko libido mniejsze,a teraz doszly straszne bole glowy i musze wymienic na inne,albo na plastry.juz mam posprzatane,moj pojechal po kuchenke do Bradford,bo chcieli 35 funtow za dowoz:-D:-D:-D
marta-lodowka juz śmiga:-)a kuchenke dzisiaj wyprobuje,bo znajomi przychodza to musze cos upichcic;-)ja mam nianie,ale bedzie mi potrzebna,moze jak pojedziesz na carboot to znajdziesz bo tam jest wszystko:-Da jak Maja,nadal placze w kapieli?udanego wypadu zycze;-)jejku ja juz nigdy sie nie opije..o nie,jak 3 lata temu dalam czadu to powiedzialam sobie,ze nigdy wiecej:-D:-D:-D
renuska-pochwal sie co jak bylo w sklepie?a wybraliscie chociaz jakas juz?
graziul-zrob prawko to bedzies do mnie wpadac,bo tak to nigdy nie przyjedziesz:-(a obiecalas juz milion razy:-(
sylwia-moj Paweł jak jest zmeczony to tez bardzo chrapie,zreszta ja tez ,nawet nie musze byc zmeczona:-D:-Da Olivia niezle odstawila z tymi kaloszami:-D
to ktora jeszcze do mnie przyjedzie,oprocz sisters i Agaam??salon mam maly,ale pomiescimy sie,nie bójcie sie:-)Marta,ty jestes mobilna przeciez;-)
spadam naszykowac farsz do mieska:-Dmoja dieta poszla w las:-D:-D:-D

Hej kochane.Ja wpadłam się tylko przywitac bo wczoraj wróciłam i mam kupę roboty.Nie wiem od czego zacząc.Postaram się pod poniedziałku rozkręcic w pisaniu bo teraz to na wet nie wiem o czym mam pisac.Dostęp do neta miałam zerowy także nie wiem co u was.Pozdrawiam

hejka ,weekend i jak zwykle cichutko .
Marta - i jak tam impreza ,mialas dzis kaca?A tesciowa sie nie przejmuj ,one tak juz maja ze wkurzaja ;-)
Zaneta - zadowolona z kuchenki ? Ja po kazdym piciu mowie sobie "juz nigdy wiecej "i tak juz jest od x czasu :zawstydzona/y::sorry2:
Agaam - dzieki ze mi napisalas o tych szczepieniach ,ze to trzeba do przebicia uszu ,bo Jasmina nie ma ,poszlabym i bylby zonk .
No dobra i na koniec sie pochwale :-)Silvio 3 Seater Leather Sofa | dfs | think sofas think dfs na zywo wyglada o wiele lepiej ,ale nie stalam sie posiadaczka tej sofy mimo iz bardzo bardzo mi sie podobala .Prado 3 Seater Leather Sofa | dfs | think sofas think dfs to jest nasza sofa ,wzielismy 3 i 2 -osobowa w kolorze Espresso & Sand ,mam nadzieje ze bedzie ladnie wygladala bo w sklepie byla taka jak na zdj.I znowu jestesmy splukani ,ale co tam ,raz sie zyje .

WITAJCIE LASKI WRESZCIE SIE WZIEŁAM ZA TE PISANIE:-) U NAS NAWET OKI ZLECI CZAS JAK NIE WIEM POGODA DO DU.... ! na ale co poradzić ale chcem sie pochwalić ze 9 jedziemy do włoch to tym sie pocieszam a tak zadecydowaliśmy są dobre ceny biletów lecimy do pizy na pare dni a pózniej zrobimy niespodzianke tesciowej :-D bo nie widziała jeszcze natalki :dry: !!!! a zresztą mój h zna włoski to damy rade wezniemy Hotel i pozwiedzamy:-):tak::happy2: no i tyle :-p
SYLWIA
nie mój brat nie jest fachofcem tylko on to po prostu lubi mogę ci no domen nawet super wyszedł musiała byś go zobaczyć :nerd:wiem ze ma zdjecie altanki jak robił tam u takiej babeczki jak co to mogła bym ci przesłać :blink::blink::blink:
GRAZIUL a to ty prowadzasz mała tu do sipley ? do przedszkola :-) no to kawałek masz kochana :-(
RENUSKA NO sofki super też bym taką chciała:-(
KASIA witaj kasienko jak tam po Polsce?:-)
MARTA 19 no tak już jest z tymi teściowymi :wściekła/y: no ja w kosza nie pogram grywałam tylko na podwórku :-):-):-)
M02no też słyszałam o tym dziecku ,po prostu coś okropnego:-:)szok:
ZANETABD7 no ja chetna też tylko nie wiem jak tam bym dojechała bo kawałek do ciebie a mój H pracuje na rano :-:)-(
no dobra starczy tego pisania trzeba luli iść bo rano pobudka o 7 :tak::tak:

Hej:)

Ja wczoraj rano pisałam posta, coś mi przesszkodziło i to zostawiłam. Przez cały dzień byłam pewna że wróciłam i dokończyłam a tu się okazuje że wcale nie:szok: Ja mam jakieś dziury w mózgu:-D
Ja musiałam się dzisiaj wcześniej zerwać bo zabieram chłopaków na wycieczkę na tor. Podobno tam pogoda lepsza niż tutaj, mam nadzieję że już tak zostanie:baffled:

Emilka to prześlij zdjęcia jak możesz i podpytaj się jakie są koszty. Ale Ci fajnie z tymi Włochami, zazdroszczę tym bardziej że my w tym roku nie jedziemy nigdzie (tu by mi się przydała płacząca emotka:-D)

Marta ja jestem antytalent sportowy:zawstydzona/y: Z teściówką na pewno się dogadacie. Zawsze tak jest że nie wiadomo jak bardzo się dwie osoby lubią to jak przebywają ze sobą dłużej to wychodzą jakieś kwasy:baffled: Jak imprezka się udała??

Asiunia a co jest z Tobą?? Może zabierzesz się z Agaam do Żanety??

Renuska ja w sumie już nie wiem, na którą się zdecydowaliście. Podobają mi się obie ale tą szarą z tymi kratkowymi przeszyciami jestem poprostu zauroczona:tak: Szkoda, że nie jest rozkładana.

Kasia8118 łelkom łelkom:-D Koniec lenistwa proszę za pisanie się brać:-D

Żaneta ja przed ciążami nie miałam wogóle problemów z tabsami. Teraz już po raz kolejny zmieniłam i wygląda na to że zostanę przy nich dłużej. Biorę je już ponad dwa tygodnie i ani razu nie bolała mnie głowa a jak na mnie to baaaardzo długo. Tabletki nazywają się femoden i podobno cycki po nich rosną:-D Carazette miałam poprzednio i może nie miałam bólów głowy ale tak jak przy implancie okres był kiedy chciał i czasami nawet 15 dni:szok:

Uciekam się szykować:-)

Hej niedzielnie:-)
Ojj u mnie dzis zapowiadaja sie nudy, moj maz ma sportowa niedziele:baffled::sorry2: No ale coz takie zycie mezatki haha:-D
Dzis nasza Gwizada obudzila sie o 6;30 i za diabla nie chciala spac od razu tylko baja baja baja, ale bylismy twardzi i jej nie wlaczylismy i takim sposobem (chyba) z nudow zasnela i spala do 9;30:szok::-D

Emilka ale Ci fajnie zabierz mnie ze soba do Wloch:-D
Marta tak to bywa jak sie za dlugo z kims przebywa:-p Bedzie wszystko dobrze:tak: I jak imprezka sie udala?
M02... straszna ta historia:no::no: nie mozge uwierzyc ze takie rzeczy dzieja sie na swiecie. A gdzie Twoj Ł pracuje jesli mozna wiedziec?
Sylwiam tak tak my juz z Asiunia sie umowilysmy, zabiore pasazera na gape:-p Myslalam ze Asiunia sie odezwie ale cos cichutko siedzi:-p nie ladnie nie ladnie:-D
Renuska sofy superasne:tak:
Graziul faktycznie troszke kawalek masz do tego przedkszola:tak:Ale tak jak mowisz czego nie robi sie dla swoich dzieciaczkow:tak::-)
Kasia Witaj z powrotem, widac po zdjeciach ze polski klimat Ci sluzy;-):tak:

Dobra ide zrobic kawke i chyba wezme sie za porzadki u niuni w szafie bo co jej zakladam to wszystko juz przymale:szok: Jak ona szybko rosnie:-( Chialabym zeby byla jeszcze taka maluska:-p Ok Laski przyjemnej niedzieli zycze buzka:tak:

reklama
Hej hej!!!!!
Zyje,zyje,tylko jakos weny brak!!!Dzieciaki zdrowe,tylko Filip troche zakatarzony!!!!:-(Zrobilam sobie dzis popoludniowa drzemke,wykorzystalam mojego meza poki jest w domu i zajmowal sie dzieciakami.Ale jak wstalam to nie wiedzialam gdzie jestem!!!!!Posprzatalm po obiadku i dopiero drzemka byla a jak wstalam to taki balagan!!!!!!!!!!!!Moj stwierdzil ze nie ogarnia tego wszystkiego!!!!nie wyobraza sobie jakby mial jeszcze obiad ugotowac,posprzatac i wyprac jednoczesnie!!!!Zostalam doceniona coprawda tylko buziakiem ale zawsze!!!
Graziul-super ze sie udalo z tym przedszkolem!!!!Fajnie ze jestes zadowolona!!!:tak::-)
Marta-dawaj znac jak tam po imprezie!!!!Nie przejmuj sie tesciowa one tak maja!!!!Ja z moja to chyba nigdy nie dojde do porozumienia!!!
Sylwia-tak jak Agaam pisala zabiore sie z nia!!!:tak::-)Ale Olivka jest aparatka,ale sie uśmiałam!!!
Agaam-dzieki za wczorajsza opieke nad Olą!!!:blink:
Emilka-zazdroszcze wyjazdu!!!
Renuska-sofy super!!!!trzeba przyjechac do ciebie i osobiscie je ogladnac!!!:-D:-D
Kasia-witaj po powrocie!!!
Zaneta-ja oczywiscie bede ze stala ekipa u ciebie!!!:-D:-)
M0....-szok to co sie stalo!!!slyszalam o tym w radio!!!ponawiam pytanie agaam,gdzie twoj pracuje???
A reszta dziewczyn co z wami?????pisac,pisac!!!!
Dobra uciekam towarzyszyc mojemu w sportowej niedzieli

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry